Μαρία Κανελλοπούλου: Έλαβα email που έλεγε “να φτιάξω τη μούρη μου που ήταν χάλια”

Διαβάζεται σε 3'
Η Μαρία Κανελλοπούλου
Η Μαρία Κανελλοπούλου GLOMEX

Για ένα προσβλητικό μήνυμα που είχε λάβει, αλλά και τις επιπλοκές που αντιμετωπίσει όταν είχε covid, μίλησε η Μαρία Κανελλοπούλου.

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ “Στούντιο 4” βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05/02) η Μαρία Κανελλοπούλου.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την τελευταία φορά που βρέθηκε καλεσμένη στην εν λόγω εκπομπή και στάθηκε σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα που είχε λάβει από μια γυναίκα, το οποίο ήταν ιδιαίτερα προσβλητικό.

“Την τελευταία φορά που ήμουν εδώ είχα ένα τρομερό feedback. Τότε κατάλαβα πόσος κόσμος βλέπει την εκπομπή, πόσο πολύ την αγαπάει και πόσος πολύς κόσμος αγαπάει κι εμένα. Γιατί μηδέν εξαιρουμένου του γαμπρού μου που με αγαπάει πολύ και μου λέει ‘Μαράκι μου, ξέρεις ποιο είναι το προσόν σου; Ήταν σαν να ήσουν εδώ στην κουζίνα μας και να συζητάγαμε. Ότι δεν υποδύεσαι πράγματα’. Κι αυτό είναι αλήθεια. Δεν έχω λόγους, δεν κρύβω τίποτα.

Και μου αφήνει μια κυρία στο email μου, που είναι ίδιο από τότε που ήμουν βουλεύτρια, και μου λέει ‘συντρόφισσα, τόσα λεφτά είχες βγάλει, δεν πας να φτιάξεις λίγο τη μούρη σου που είναι τόσο χάλια;’ Καταρχήν, μου λέει έχεις βγάλει τόσα λεφτά, λέω πού’ ντα;”.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Μαρία Κανελλοπούλου μίλησε για την  ταλαιπωρία που βίωσε λόγω των συμπτωμάτων του long covid και τι αντίκτυπο είχε στην ψυχολογία της.

“Έκανα το καλοκαίρι του ’22 covid και long covid με πάρα πολύ σκληρή ζωή. Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ χωρίς να περάσω τόσο σκληρά την ίδια την ασθένεια. Εγώ πέρασα πνευμονία, αλλά δεν έκανα κάτι τέτοιο γιατί άλλοι άνθρωποι έφτασαν στο παρά πέντε. Εγώ για ένα χρόνο ήμουν σε κατάσταση τρομερών πανικών με πολλά προβλήματα. Πέρασα ένα μεγάλο διάστημα, που έχασα δουλειές. Κάποια στιγμή είπα: Χριστέ μου τώρα που νιώθω λίγο καλύτερα, στείλε μου μία δουλειά.

Μέσα σε όλα τα πράγματα που είχα κάνει, αυτό που μου κόστισε πιο πολύ σαν σύμπτωμα ήταν αυτό που περιγράφεται από τον ΠΟΕ σαν ομίχλη του μυαλού. Δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ και να οδηγήσω. Σκέψου ότι εγώ πήγαινα στο χωριό μου και διάβαζα δέκα βιβλία και το πρώτο καλοκαίρι και αρκετά και το δεύτερο είχα δέκα βιβλία μπροστά μου, περνούσα πέντε σελίδες και γυρνούσα ξανά πίσω να δω τι διάβασα. Εγώ που θυμάμαι ποιήματα απ’ έξω.

Τρόμαξα πάρα πολύ και φοβήθηκα. Μου έφερε στην επιφάνεια μεγάλη κατάθλιψη, δυσκολία επικοινωνίας. Ένας γιατρός όταν άρχισα να κλαίω μου είπε κ. Κανελλοπούλου αρρωστήσατε, δεν έχετε κάνει έγκλημα, γιατί τόση ενοχή; Μου έλεγαν: έλα μωρέ τα παραλές και τι σημαίνει ότι δεν μπορείς να οδηγήσεις; Τους έλεγα ότι θα πάρω ταξί γιατί σκεφτόμουν αν πάθω κάτι στο αυτοκίνητο ή χτυπήσω κάποιον. Ήταν ένα πράγμα που δεν μπορούσα να το μοιραστώ. Το βίωνα και το είχα εσωτερικεύσει. Τρελαινόμουν κι έλεγα ότι δεν θα τη μάθω αυτήν την ατάκα.

Πήγα τέσσερις φορές στο νοσοκομείο Καλαβρύτων. Είχα ταχυκαρδία, δύσπνοια, δεν μπορούσα να περπατήσω. Για να κάνω 20 μέτρα να πάω στο σπίτι μου, σταματούσα τρεις φορές. Δεν μπορούσα να ανασάνω“, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα