Μαρία Μενούνος: Οι τελευταίες εξετάσεις για τον καρκίνο ήταν καθαρές

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Μενούνος: Οι τελευταίες εξετάσεις για τον καρκίνο ήταν καθαρές
Μαρία Μενούνος AP PHOTO Jordan Strauss

Τα συγκλονιστικά βιώματά της στη σοβαρή περιπέτειά της με τον καρκίνο περιγράφει η Μαρία Μενούνος, με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο παγκρέατος.

Τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, όταν και διαγνώσθηκε με καρκίνο στο πάγκρεας και υποβλήθηκε σε χειρουργείο, περιέγραψε η Μαρία Μενούνος.

Με αφορμή το μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του παγκρέατος, η Μαρία Μενούνος έκανε μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία ευχαριστεί τον γιατρό της.

Ενώ σε άλλο σημείο της ανάρτησης, αποκάλυψε τα αισιόδοξα νέα για την υγεία της, καθώς οι τελευταίες εξετάσεις της βγήκαν καθαρές.

«Πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μερικά καλά νέα για το ταξίδι υγείας μου! Νωρίτερα, ο γιατρός αφαίρεσε χειρουργικά τον όγκο μου στο πάγκρεας μαζί με τη σπλήνα και τους 17 λεμφαδένες μου. Προς τιμήν του μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, θα ήθελα πολύ να το μοιραστώ με όλους σας καθώς είμαι για πάντα ευγνώμων για την επιτυχημένη επέμβαση που έκανε και τη μεγάλη φροντίδα που μου έδωσε στο UCLA. Παρά τις συνθήκες, γελάσαμε πολύ μοιραζόμενοι τις κοινές μας ρίζες από τη Βοστώνη. Ευχαριστώ γιατρέ μου.

Το βίντεο δείχνει ότι κάνουμε τις καθημερινές μας βόλτες στο UCLA μετά το χειρουργείο μου. Είχε τραυματίσει το πόδι του την ίδια μέρα που μπήκα για την μαγνητική τομογραφία για να επιβεβαιώσει τον όγκο στο πάγκρεας μου. Έκλαψε μαζί μου εκείνο το βράδυ. Έχουμε περάσει πολλά μαζί και είμαι ευγνώμων που πίεσε όλους να βιαστούν και να μου κάνουν βιοψίες και χειρουργικές επεμβάσεις.

Με τον όγκο να διπλασιάζεται σε μέγεθος σε λιγότερο από δύο μήνες, κυριολεκτικά μου έσωσε τη ζωή. Ω, και εδώ είναι τα καλά νέα. Ήθελα να μοιραστώ, η πρόσφατη σάρωση PET είναι καθαρή και είμαι πολύ ευγνώμων στον Θεό και στον Άγιο Νεκτάριο που είμαι ασφαλής», έγραψε η Μαρία Μενούνος.

Η ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα