Μαριάννα Κιμούλη για “Δύο μαύρα πουκάμισα”: “Στην πραγματική ζωή θα είχα επιλέξει τη Μαρκέλλα”
Διαβάζεται σε 2'
Η Μαριάννα Κιμούλη μίλησε για τον ρόλο της Μαρκέλλας, την οποία υποδύεται στη νέα σειρά του MEGA “Δύο Μαύρα Πουκάμισα”, και το ερωτικό τρίγωνο που βρίσκεται στο επίκεντρο της ιστορίας.
- 08 Οκτωβρίου 2026 16:44
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ήταν η πρωταγωνίστρια της νέας δραματικής σειράς του MEGA, «Δύο μαύρα πουκάμισα», Μαριάννα Κιμούλη.
Μιλώντας για τον ρόλο της, ως γυναίκας που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες, φίλους, είπε ότι αυτό δεν συμβαίνει ούτε στη ζωή, αλλά ούτε και στη σειρά, όπου ως Μαρκέλλα είναι πολύ ξεκάθαρη με την επιλογή της.
Απαντώντας στο ερώτημα, αν έχει κοινά με τη Μαρκέλλα, είπε πως δεν έχει πολλά, καθώς είναι σε πολύ διαφορετική φάση ζωής. «Η Μαρκέλλα είναι ένα κορίτσι αθώο, προτιμά να βλέπει το καλό στους ανθρώπους. Θα τη δούμε να ενηλικιώνεται κάπως βίαια. Ξεκινά πολύ διαφορετικά από ό,τι θα τη δούμε στο τέλος της σειράς».
Όπως είπε πάντως, η ίδια από πολύ νωρίς ήξερε, τι ήθελε να κάνει, ενώ η Μαρκέλλα τώρα αρθρώνει τι θέλει. «Το είχα πει από όταν ήμουν 3 ετών, ότι θα γίνω ηθοποιός. Ήξερα από πολύ μικρή, τι ήθελα να κάνω. Είναι ένας χώρος, που είτε μαγεύει ένα παιδί είτε το απωθεί τελείως. Είναι λίγο μαύρο ή άσπρο», πρόσθεσε.
Ερωτηθείσα, τι θα έκανε αν βρισκόταν σε ένα αντίστοιχο δίλημμα, όπως αυτό της σειράς, απάντησε πως στην πραγματική ζωή, θα είχε επιλέξει τη Μαρκέλλα, αυτό που θα την έκανε ήρεμη και χαρούμενη.
Η δικής της ενηλικίωση, όπως είπε στη συνέχεια, ήρθε πολύ σταδιακά, καθώς έφυγε στα 17 της για να ζήσει μόνη στην Αγγλία. «Ήθελα να βιοπορίζομαι μόνη μου, το είχα στόχο από μικρή ηλικία. Οι γονείς μου βέβαια μπορούσαν να στηρίξουν ότι εγώ ήθελα να κάνω σπουδές μόνη μου, πράγμα που δεν είναι καθόλου δεδομένο».
Όσο για το ποιο είναι το πιο συχνό ερώτημα, που της κάνουν στον δρόμο όταν τη συναντούν στον δρόμο και την αναγνωρίζουν, απάντησε: «Προς το παρόν, αν θα διαλέξω τον Σήφη ή τον Μανούσο».