Μαριλού Κατσαφάδου: Έκανε tag τη Μέριλ Στριπ για να δει “Σέρρες”

Διαβάζεται σε 3'
katsafadou
Μαριλού Κατσαφάδου glomex

Με τις “Σέρρες” του Γιώργου Καπουτζίδη να στριμάρουν πια στο Netflix, η Μαριλού Κατσαφάδου έβαλε στόχο η σειρά να μπει στα σπίτια των μεγαλύτερων ηθοποών του Χόλιγουντ.

Οι “Σέρρες” συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Netflix και ήδη από τις πρώτες ημέρες προβολής τους βρίσκονται σταθερά στην κορυφή, με τους συντελεστές της σειράς να μην κρύβουν τη χαρά τους.

Η επιδραστική σειρά και μία από τις πιο επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε ο Γιώργος Καπουτζίδης συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσα από το ΑΝΤ1+, ωστόσο η δυναμική του Netflix την εκτόξευσε σε Ελλάδα και Κύπρο, κατακτώντας την πρώτη θέση της streaming πλατφόρμας.

Μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, η Μαριλού Κατσαφάδου βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (23/01) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιτυχία που σημειώνει η σειρά.

Καλά έχω τρελαθεί με το ότι μπήκαμε στο Netflix. Αρχικά βγήκαμε σε Ελλάδα και Κύπρο και σιγά σιγά θα μεταγλωττιστεί και θα υποτιτλιστεί”, είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία θέλησε να συστήσει τη σειρά ακόμα και στα “ιερά τέρατα” του Χόλιγουντ, όπως η Μέριλ Στριπ.

Έχω τρελαθεί. Έχω ταγκάρει την Μέριλ Στριπ, βάλε ‘Serres’. Την έκανα ταγκ, δεν ξέρω γιατί, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα, λέω ‘μακάρι να με δει'”, είπε χαρακτηριστικά, ξεσπώντας σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα:

“Σέρρες”

Στις “Σέρρες”, ο Οδυσσέας ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν.

Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του.

Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Πρωταγωνιστές: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα