Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε live το “Ζάρι” και αποθεώθηκε – Η αδιαθεσία on camera

Διαβάζεται σε 2'
Μαρίνα Σάττι: Τραγούδησε live το “Ζάρι” και αποθεώθηκε – Η αδιαθεσία on camera

Αντίστροφα μετρά η Μαρίνα Σάττι και η ελληνική αποστολή για τη Eurovision 2024 και λίγες ημέρες πριν αναχωρήσουν για τη Σουηδία, η ΕΡΤ έκανε ένα μεγάλο πάρτι στο κέντρο της Αθήνας.

Μία μικρή μόνο γεύση από όσα θα δούμε και θα ακούσουμε στη σκηνή της Eurovision 2024 σε λίγες ημέρες έδωσε το βράδυ της Πέμπτης (18/04) η Μαρίνα Σάττι, παρουσιάζοντας live το “Ζάρι“.

Λίγο πριν η ελληνική αποστολή με επικεφαλής φυσικά τη Μαρίνα Σάττι, αναχωρήσουν για το Μάλμε της Σουηδίας και τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, η ΕΡΤ διοργάνωσε ένα μεγάλο αποχαιρετιστήριο πάρτι σε κεντρικό μαγαζί της Αθήνας, όπου έδωσαν το παρών εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού κόσμου.

“Σε λιγότερο από 10 μέρες θα φύγουμε, κάνουμε περισσότερες πρόβες όσο περνάνε οι μέρες και νιώθουμε και πιο σίγουροι”, είπε αρχικά η Μαρίνα Σάττι μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δεν δίστασε μάλιστα να απαντήσει στις αρνητικές κριτικές που δέχθηκε για το video clip της unplugged εκδοχής του τραγουδιού που “έθιξε” τα αντανακλαστικά του μέσου Έλληνα αναλυτή των social media λόγω της πλαστικής καρέκλας και του μισοτελειωμένου φραπέ.

“Δεν είπα ποτέ και δεν με αντιπροσωπεύει η φράση για την πλαστική καρέκλα και τον φραπέ. Ούτε την αισθητική μου εκφράζει. Αυτό που είπα είναι ότι οι εικόνες αυτές είναι ελληνικές και είναι αληθινές εικόνες. Προφανώς σε ένα βίντεο δεν μπορείς να δείξεις όλη την Ελλάδα, αλλά σίγουρα δεν είναι εικόνες αλλοιωμένες και είναι εικόνες που μπορούμε να τις βρούμε σε μια πραγματική συνθήκη, όπως ήταν τα βίντεο που έχουμε γυρίσει”, τόνισε στη συνέχεια.

Φυσικά το highlight της βραδιάς ήταν όταν η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στη σκηνή του Shamone και έχοντας στο πλευρό τους χορευτές που θα την πλαισιώσουν, ερμήνευσε για πρώτη φορά ζωντανά το “Ζάρι” και συγκεκριμένα την unplugged version γιατί όπως είπε και η ίδια, θέλει την αρχική εκδοχή να την δούμε απευθείας στον διαγωνισμό.

Το κοινό που βρέθηκε στην εκδήλωση αποθέωσε την καλλιτέχνιδα, την οποία η κάμερα συνέλαβε σε μία στιγμή αδιαθεσίας πριν εκείνη ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει live το “Ζάρι”.

Δείτε το βίντεο:

Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα διαγωνίζεται στον Β’ Ημιτελικό στις 9 Μάϊου και εμφανίζεται στην 3η θέση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα