Μάριος Φραγκούλης: “Η μαμά μου είπε ότι πάει λίγο δίπλα και έφυγε στην Αφρική”

Μάριος Φραγκούλης: “Η μαμά μου είπε ότι πάει λίγο δίπλα και έφυγε στην Αφρική”
Μάριος Φραγκούλης glomex - ert

Η εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη για τα δύσκολα παιδικά χρόνια, μακριά από τους γονείς του.

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας ο Μάριος Φραγκούλης. Ο τενόρος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως οι γονείς του τον άφησαν στην παιδική του ηλικία στη θεία του και επέστρεψαν στην Αφρική, όπου έμεναν για χρόνια.

«Γεννήθηκα στη Ροδεσία της Αφρικής. Είχαμε έρθει επίσκεψη στη θεία μου στην Αθήνα και οι γονείς μου είπαν “εφόσον ο Μάριος δεν πρόκειται να πάει ακόμα στο σχολείο, γιατί δεν τον αφήνουμε εδώ και να ‘ρθουμε να τον πάρουμε μετά από λίγους μήνες;”», είπε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Ήταν καλοκαίρι θυμάμαι, με έβαλε η μαμά μου στο παγκάκι της κουζίνας και μου λέει “Μάριε, πηγαίνω δίπλα να πάρω δυο πραγματάκια και θα ‘ρθω να σε δω”. Και αυτό ήταν. Έφυγε, μπήκαν σε ένα ταξί φαντάζομαι με τον αδελφό μου και γύρισαν στην Αφρική. Εγώ δεν ήξερα, αυτό ήταν το σοκ. Νόμιζα ότι θα γυρίσει την άλλη μέρα», συνέχισε.

«Έμεινα με τη θεία μου, την αγάπησα, προσπάθησα να την πω μαμά. Μια μέρα της λέω: μπορώ να σε λέω μαμά, γιατί με κοροϊδεύουν τα παιδάκια στο σχολείο;», τόνισε ο Μάριος Φραγκούλης.

«Τους γονείς μου τους ξαναείδα όταν ήμουν πια 8μιση ετών. Είχαμε πάει στο παλιό αεροδρόμιο και ζήτησα απ’ τον αστυνόμο να περάσω μέσα. Έρχεται η μαμά μου από την Αφρική, του λέω “τους έψαχνα” και γίνομαι φίλος με ένα παιδάκι. Του λέω “θα δω τον αδερφό μου σε λίγο.” Μου λέει “κι εγώ, πώς σε λένε;”. “Μάριο, του λέω”. “Και τον αδερφό μου Μάριο τον λένε”, μου είπε. “Εσένα;” “Simon”. “Έτσι λένε και τον δικό μου αδερφό”, του είπα. Ήταν ο αδερφός μου», κατέληξε ο Μάριος Φραγκούλης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα