Μαρτίκας για Δαλάκα: “Επαγγελματίας παίκτρια Survivor – Να παίξει τίμια”

Διαβάζεται σε 2'
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024
Η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024 Glomex/ΣΚΑΙ

Οι “καυτές” δηλώσεις του πρώην παίκτη Σπύρου Μαρτίκα για την Κατερίνα Δαλάκα και την συμμετοχή της στο Survivor 2024.

Το πώς βλέπει το φετινό Survivor, αλλά και τις δύο παλιές παίκτριες που πήγαν ξανά στον Άγιο Δομίνικο, σχολίασε σε δηλώσεις του ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο γνωστός φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, είπε: Δεν έχω δει κάτι το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής. Ούτε στο θέμα της συμβίωσης, του ριάλιτι που όλοι θέλουν να δημιουργηθεί, αλλά ούτε και αγωνιστικά. Ελπίζω η εξέλιξη του παιχνιδιού να είναι κάπως διαφορετική, για να τονωθεί λίγο η τηλεθέαση”.

“Και ο Τζέιμς Καφετζής λείπει και ο Τριαντάφυλλος λείπει. Ο Αλέξης Παππάς είναι εκεί. Ο Μαρτίκας μπορεί να λείπει από τα συμβούλια με αυτούς. Θα ήταν εκρηκτικά τα συμβούλια” πρόσθεσε.

Όσο για την Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε ότι είναι όπως την έχουμε συνηθίσει, ενώ για την Κατερίνα Δαλάκα και το εάν η παραγωγή της “χρωστούσε” την επιστροφή της, ανέφερε:

“Μάλλον εκείνη χρωστάει. Πλέον έχει γίνει καριέρα το Survivor για την Δαλάκα. Αυτό συμβαίνει και με άλλους, είναι ένας τρόπος για να φτιάξουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, να κάνουν κάτι άλλο μετά το παιχνίδι. Έτσι και η Δαλάκα, για τέταρτη φορά, είναι μια επαγγελματίας παίκτρια Survivor και συνεχίζει. Χρωστάει και το περσινό, αλλά χρωστάει και να το παίξει τίμια φέτος, για τους οπαδούς και τους υποστηρικτές της“.

Σχετικά με όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για προσωπική σχέση του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί με την Κατερίνα Δαλάκα, ο πρώην παίκτης δήλωσε: “Πολλές φήμες κυκλοφορούν, το θέμα είναι να είναι εξακριβωμένες και να μην εκθέτουν χαρακτήρες”.

Τέλος, ερωτηθείς για το πώς βλέπει την Μαρία Αντωνά στο παιχνίδι, είπε: “Η Μαρία Αντωνά στην αρχή ήταν αγνώριστη και μετά την αναγνώρισα. Η μεγαλύτερη ανακάλυψη της ανθρωπότητας ήταν η φωτιά, η δεύτερη μεγαλύτερη ανακάλυψη είναι το μακιγιάζ“.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για την Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor 2024

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα