Ματίνα Νικολάου: “Είχα οικονομική βοήθεια από φίλους σε δύσκολες περιόδους”

Διαβάζεται σε 1'
Ματίνα Νικολάου (φωτογραφία αρχείου)
papadakis press

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Ματίνα Νικολάου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη στήριξη που δέχθηκε από φίλους και οικογένεια σε δύσκολες περιόδους της ζωή της.

Στον καναπέ της εκπομπής Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Τρίτης (28/5) η Ματίνα Νικολάου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την στήριξη που δέχθηκε από φίλους και οικογένεια σε δύσκολες περιόδους της ζωής της.

«Έχω άγχος για να μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά στις υποχρεώσεις μου, όχι για να είμαι πάντα στη δουλειά. Όταν κάποια στιγμή χώρισα από τον άντρα μου, είχα πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τους γονείς και τους φίλους μου», δηλώνει η Ματίνα Νικολάου.

«Υπήρχαν δύσκολες περίοδοι στη ζωή μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχα και οικονομική βοήθεια από φίλους. Δεν είναι καθόλου εύκολο να το ζητήσεις, απλά όταν υπάρχουν πραγματικές φιλίες, γίνεται, χωρίς να είναι κάτι φοβερό», είπε η ηθοποιός.

«Όταν έχεις την ευκαιρία να ανταποδώσεις με έναν άλλο τρόπο αυτό που σου έχει προσφερθεί, σε κάνει χαρούμενη. Είμαι τυχερή, γιατί δεν είναι κανένας υποχρεωμένος να σε βοηθήσει. Βρέθηκαν άνθρωποι που με στήριξαν πάρα πολύ», πρόσθεσε η Ματίνα Νικολάου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα