Μαύρες γιορτές για την Ιωάννα Τούνη: Έχασε την πτήση για Μεξικό – “Κλαίω με αναφιλητά”

Διαβάζεται σε 3'
Μαύρες γιορτές για την Ιωάννα Τούνη: Έχασε την πτήση για Μεξικό – “Κλαίω με αναφιλητά”
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου papadakispress

“Θρίλερ” το ταξίδι της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου στο εξωτερικό. Το ξέσπασμα της ινφλουένσερ. «Ο Δημήτρης μπήκε δυο φορές νοσοκομείο».

Η Ιωάννα Τούνη δεν περνάει και τις πιο χαλαρωτικές εορτές της ζωής της, καθώς πριν από μια εβδομάδα έχασε την πτήση της για Μαρόκο. Ο λόγος ήταν το γεγονός πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν άρρωστος και ήταν αδύνατο να ταξιδέψουν.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκλεισαν και δεύτερο ταξίδι, για το Μεξικό αυτή τη φορά, για να περάσουν μαζί με τον γιο τους, Πάρη την Πρωτοχρονιά.

Ωστόσο, τα πράγματα για ακόμα μια φορά δεν πήγαν και τόσο καλά, αφού, όπως αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη, βρέθηκαν στην Λισαβόνα για να αλλάξουν πτήση για Μεξικό και έχασαν την πτήση

Λίγο αργότερα, μια οργισμένη Ιωάννα Τούνη εξήγησε μέσα από δύο βίντεο στο TikTok τι ακριβώς συνέβη και για ποιον λόγο έχασαν οικογενειακώς την πτήση τους για Μεξικό.

«Πετούσαμε από Αθήνα με ενδιάμεση Λισαβόνα για να φτάσουμε Κανκούν, όπου εκεί θα βρίσκαμε και την παρέα μας, για να περάσουμε πάρα πολύ ωραία στο Μεξικό. Είχαμε κλείσει να πάμε τα Χριστούγεννα, αλλά το ακυρώσαμε δύο φορές, γιατί ο Δημήτρης μπήκε δύο φορές νοσοκομείο. Για να καταλάβετε πόσο δεν μας θέλει αυτό το ταξίδι… Γελάει και ο κάθε πικραμένος. Τέλος πάντων. Φτάνουμε Λισαβόνα και έχουμε αναμονή περίπου μιάμιση ωρίτσα για να μπούμε στην επόμενη πτήση και με το που φτάνουμε στο αεροδρόμιο, έχω κανονίσει να παραλάβουμε μόνο το καρότσι, ενώ όλες οι βαλίτσες μας είναι να μεταφερθούν κατευθείαν από την Αθήνα στο Κανκούν, γιατί θα χάναμε την πτήση. Κατεβαίνω από το αεροπλάνο ωραία και καλά και δεν βλέπω κανένα καρότσι…

Το μωρό εντωμεταξύ είναι 10+… Ρωτάμε ξανά και ξανά το προσωπικό και μας είπαν να πάμε στην παραλαβή αποσκευών γιατί μπορεί να είχε γίνει λάθος και έτσι βγήκαμε από τον χώρο που έπρεπε να περιμένουμε για την πτήση και περιμέναμε πόση ώρα για το καρότσι. Εκεί είδαμε την βαλίτσα με τα πράγματα του μικρού την οποία θα την χάναμε κανονικά, γιατί δεν θα την παραλάμβανε κανείς. Προσπαθούσαμε να συνεννοηθούμε με το προσωπικό για να πάρουμε τη βαλίτσα μαζί μας για να μην κάνουμε πάλι check in που η αναμονή είναι τεράστια, αφού εκείνοι έκαναν λάθος και την άφησαν σε λάθος χώρα πρακτικά.

Προσπαθούμε να βρούμε λύση, τρέχουμε να προλάβουμε την πτήση με το μωρό να πηγαίνει πάνω κάτω.. Φτάνουμε καταλαχανιασμένοι. 13:10 πετούσε το αεροπλάνο μας και εμείς φτάσαμε 13:00. Έχω πάθει mental break down, να κλαίω εγώ με αναφιλητά και τους παρακαλούσαμε να μπούμε. Δεν μας άφησαν ποτέ! Πάρα πολύ νευριασμένη και πάρα πολύ στενοχωρημένη. Φάγαμε τεράστια ταλαιπωρία, δεν αναλάμβανε κανείς την ευθύνη» περιγράφει, μεταξύ άλλων, η influencer και επιχειρηματίας.

Δείτε τα σχετικά βίντεο

@j.touni Part 1. Η μεγαλύτερη ταλαιπωρία που έχω φαει σε αεροδρόμιο🫠 Εσύ τι θα έκανες?? #fyp #viral #airport #jtouni #touni #storytime ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

@j.touni Part 2. Ακούω χειρότερη εμπειρία αεροδρομίου 😢🫠🫠 #storytime #fyp #foryou #jtouni #touni #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Ioanna Touni

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η Ιωάννα Τούνη, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και το πρώην νουνίτο τους πήγαν ξανά στο αεροδρόμιο και τελικά ταξίδεψαν με νέα πτήση για Μεξικό. Όλα υπό έλεγχο!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα