Megan Fox: Φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και οι fans τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Διαβάζεται σε 2'
Megan Fox
Megan Fox Photo by Andy Kropa/Invision/AP

Η Megan Fox έκανε τους ακολούθους της να “κολλήσουν” για λίγο βλέποντας την τελευταία της ανάρτηση και κατάφερε να τους διχάσει.

Η Megan Fox έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές ντελίριο με τις εμφανίσεις της και τις αναρτήσεις της στα social media και έκανε ακριβώς το ίδιο και αυτή τη φορά, με έναν διαφορετικό όμως τρόπο.

Η πρωταγωνίστρια του “Transformers” πόζαρε χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε μία raw φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram και κατάφερε να διχάσει το κοινό της.

Στη mirror selfie η Megan Fox πόζαρε φορώντας ένα μαύρο σουτιέν και ένα κόκκινο καρό παντελόνι, όμως πολλοί δυσκολεύτηκαν ακόμα και να την αναγνωρίσουν, αφού δεν την έχουν συνηθίσει σε αρετουσάριστα καρέ.

Ποια είναι αυτή;” έγραψαν αρκετοί θαυμαστές, στους οποίους ένας χρήστης απάντησε: “Μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση που δεν κρύβεται πίσω από το μακιγιάζ“.

Νόμιζα ότι ήταν η Kim Kardashian“, πρόσθεσε ένας άλλος κάτω από την ανάρτηση της Megan Fox, με τους περισσότερους να αποθεώνουν τη φυσική της ομορφιά: “Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία. Είναι τόσο αληθινή. Χρειαζόμαστε περισσότερες τέτοιες φωτογραφίες! ,” έγραψε ένας άλλος.

Είναι απλά επειδή είναι η πρώτη φορά που την βλέπεις χωρίς μακιγιάζ. Αλλά είναι αυτή και είναι φυσικά όμορφη” συμπλήρωσε κάποιος άλλος, απαντώντας στα σχόλια των επικριτών της πως δεν είναι αυτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα