Μυστήριο με τον “θάνατο” του Sin Boy: Μακάβριο μάρκετινγκ ή πραγματικότητα – Διαψεύδουν συνεργάτες του

Μυστήριο με τον “θάνατο” του Sin Boy: Μακάβριο μάρκετινγκ ή πραγματικότητα – Διαψεύδουν συνεργάτες του
Ο Sin Boy Instagram / @isyourboysinboy

Πέπλο μυστηρίου γύρω από την "εξαφάνιση" του γνωστού τράπερ, ο οποίος σύμφωνα με φημολογίες αλλά και αναρτήσεις συγγενών του είναι νεκρός. Βίντεο τον δείχνει στο Παρίσι, ενώ αρκετοί συνεργάτες του τον διαψεύδουν.

Τραγική είδηση, κακόγουστη φάρσα ή μακάβριο εμπορική τρικ; Το μόνο σίγουρο είναι πως το τελευταίο διάστημα η περίπτωση του Sin Boy έχει εξελιχθεί σε “θρίλερ” το τελευταίο διάστημα, δημιουργώντας αγωνία στους χιλιάδες θαυμαστές του, αλλά και πολλά ερωτήματα σχετικά με την κατάσταση του γνωστού τράπερ, από τους πρώτους που μύησαν το ελληνικό κοινό στην τραπ σκηνή.

Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικές ημέρες, όταν στα social media κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον Sin Boy μέσα σε ένα ασθενοφόρο και ένα δημοσίευμα που υποστήριζε πως ο τράπερ πέθανε σε νοσοκομείο του Κοσόβου. Παρά το αρχικό σοκ που προκάλεσε η εικόνα, αρκετοί άρχισαν να αντιμετωπίζουν με έντονη καχυποψία και πολλές επιφυλάξεις τις φήμες, παρατηρώντας πως το εν λόγω ασθενοφόρο είναι ελληνικό και σημειώνοντας πως τα ασθενοφόρα της συγκεκριμένης περιοχής είναι λευκά.

Μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά και υπόσταση στην “είδηση” φαίνεται πως έβαλαν αναρτήσεις συγγενών του τράπερ που επιβεβαίωσαν, έστω και εμμέσως σε ορισμένες περιπτώσεις, τον φερόμενο θάνατό του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η εκπομπή “Γεια σου”, η μητέρα και η αδερφή του ανάρτησαν μία μαύρη φωτογραφία στο Instagram, ενώ στο προφίλ του τραγουδιστή έγινε μία ανάρτηση με μία φωτογραφία του, γράφοντας Δυστυχώς οι φήμες είναι αληθινές αλλά τα media σαμποτάρουν τον Sin Boy ακόμα και σε αυτές τις στιγμές. Δεν έχει φύγει γιατί θα ζει για πάντα μέσα από την μουσική του.

Το βίντεο στο Παρίσι, η διάψευση και η επαναλαμβανόμενη “σύμπτωση”

Πάνω που οι φήμες άρχισαν να φουντώνουν και η είδηση του θανάτου του Sin Boy έδειχνε να επαληθεύεται και να επιβεβαιώνεται από οικείους του, η υπόθεση έγινε ακόμη πιο περίπλοκη μετά από βίντεο που αναρτήθηκε στα social media και δείχνει τον τράπερ στο Παρίσι.

Δεν είναι γνωστό βέβαια αν τα στιγμιότυπα είναι σημερινά ή παλιά, ωστόσο, στο σενάριο που θέλει όλη την υπόθεση να είναι fake συντάσσονται αρκετοί συνεργάτες του, πρώην και νυν, κάνοντας λόγο για… επαναλαμβανόμενη σύμπτωση και συγκεκριμένα για “μακάβριο μάρκετινγκ”, ένα εμπορικό κόλπο δηλαδή που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τη δημοτικότητά του και θα λειτουργήσει προωθητικά στην επόμενη δισκογραφική του δουλειά.

Στενός του συνεργάτης, μιλώντας στην εκπομπή “Γεια σου”, θέλησε να βάλει τέλος στις μακάβριες φήμες, ξεκαθαρίζοντας πως “επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους θαυμαστές του Sin Boy, θα ήθελα να ενημερώσω ότι ο τράπερ είναι ζωντανός. Όλο αυτό το θέμα με τον δήθεν θάνατό του έχει ξεκινήσει από τον ίδιο για διαφημιστικούς λόγους, ώστε να γίνει ντόρος γύρω από τη δουλειά του”.

Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρθηκε και σε παλαιότερη εποχή όπου πάλι ο τραγουδιστής είχε “εξαφανιστεί” προκαλώντας διάφορες φήμες, λέγοντας πως “και τότε τίποτα δεν έπαθε. Όλα είναι μάρκετινγκ, απλά έχει άλλα πρότυπα μάρκετινγκ”.

Την ίδια ώρα, άλλος παλαιότερος συνεργάτης του Sin Boy εξομολογήθηκε σε ρεπόρτερ της εκπομπής “Καλύτερα δεν γίνεται” πως “έχει κάνει ακριβώς το ίδιο άλλες δύο φορές”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα