Μιχάλης Σαράντης: Έμαθε on air ότι οι “Πανθέοι” αλλάζουν ώρα

Διαβάζεται σε 3'
sarantis
Μιχάλης Σαράντης glomex

Η αντίδραση του Μιχάλη Σαράντη όταν ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τον πληροφόρησε στον αέρα του “Στούντιο 4” για την αλλαγή στον προγραμματισμό του ΣΚΑΙ όσον αφορά τους “Πανθέους”.

Τον Μιχάλη Σαράντη φιλοξένησαν στο “Στούντιο 4” της Πέμπτης (28/12) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος με τον ηθοποιό να μιλά για τη σειρά “Πανθέοι” στην οποία πρωταγωνιστεί, την καριέρα, την κόρη του αλλά και την απώλεια των γονιών του.

Μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια ο Μιχάλης Σαράντης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη σχέση που είχε με την “ισοπεδωτική” και “επιβλητική” γιαγιά του.

Ήταν ένας πολύ εντυπωσιακός άνθρωπος που έχει αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στην οικογένειά μου. Εμένα με λάτρευε“, είπε αρχικά ο Μιχάλης Σαράντης και όταν ρωτήθηκε τι ανάμνηση έχει από εκείνη, απάντησε: “Τη φωνή της να βγαίνει στο μπαλκόνι και να μου φωνάζει να ανέβω πάνω, διάφορους φίλους και φίλες που τους έπαιρνε τηλέφωνο για να δει αν είναι καλά […] Έχω περάσει υπέροχα καλοκαίρια στο χωριό στη Λακωνία. Τις προάλλες πέρασα από τη Ζήνωνος, όπου η γιαγιά μου έμενε ακριβώς απέναντι, μπήκα στην είσοδο της πολυκατοικίας της γιαγιάς και άρχισα να κλαίω κατευθείαν γιατί μου ήρθε όλο. Μέχρι και η μυρωδιά. Έπαθα μία μικρή ταραχή ότι πολλά πράγματα είναι δίπλα μας, έχουν περάσει σε μία άλλη σφαίρα, και δεν αλλάζει τίποτα. Με είδε μια κυρία και έκλαιγα και με ρώτησε αν είμαι καλά και της λέω ναι είμαι καλά είχα συνδεθεί με κάτι πολύ δικό μου που το είχα ξεχάσει”, δήλωσε.

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε για τους γονείς του που έφυγαν από τη ζωή, λέγοντας πως ταλαιπωρήθηκαν μέχρι να “φύγουν”, αντιμετωπίζοντας χρόνια προβλήματα υγείας αλλά και πώς διαχειρίστηκε την απώλειά τους.

Όταν έχουν φύγει οι γονείς σου τίθεται πάντα ένα θέμα ταυτότητας. Δεν είσαι κανενός παιδί, δεν είσαι παιδί πια. Για πολύ καιρό ένιωθα ότι είμαι γιος της μαμάς μου πιο πολύ, μετά άρχισα να καταλαβαίνω ότι είμαι και των δύο, σαν σύνδεση. Έρχονται βαθύτερα πράγματα, είναι ένα αέναο ταξίδι αυτό της ύπαρξής μας, το ποιος μας έφερε, γιατί ήρθαμε και ποιος είσαι τελικά”, ανέφερε.

Ο Μιχάλης Σαράντης μίλησε όμως και για τους “Πανθέους” με τον ηθοποιό να μαθαίνει on air από τον Θανάση Αναγνωστόπουλο ότι αλλάζουν οι ώρες προβολής της σειράς.

Αλλάζει λίγο ο προγραμματισμός. Θα παίζει κάθε Πέμπτη διπλό επεισόδιο“, είπε ο παρουσιαστής με τον Μιχάλη Σαράντη να ξαφνιάζεται και να απαντά: “Θα πάρω τηλέφωνο να μάθω”. “Εγώ ξέρω ότι σταματήσαμε για 10 ημέρες να ξεκουραστούμε και μετά θα μπούμε ξανά σε γυρίσματα, έρχονται μεγάλες σεκάνς, μπαίνουμε στον πόλεμο”, πρόσθεσε ο ηθοποιός.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα