Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ύδρα

Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε για τα περιστατικά κακοποίησης ζώων στην Ύδρα
Ναταλία Γερμανού Instagram@natalia_germanou

"Νησιά της ντροπής" χαρακτήρισε τους δημοφιλείς προορισμούς του Αργοσαρωνικού η Ναταλία Γερμανού μετά τις εικόνες που δείχνουν μουλάρια και γαϊδούρια να κουβαλάνε μεγάλα φορτία.

Δεν σταματούν οι αντιδράσεις των πολιτών για το νέο περιστατικό κακοποίησης ζώων που είδε χθες, Πέμπτη το φως της δημοσιότητας μέσα από απαράδεκτες εικόνες από το νησί της Ύδρας, όπου ιπποειδή φαίνονται να κουβαλάνε μεγάλα φορτία εν μέσω καύσωνα και πολύ υψηλών θερμοκρασιών.

Ανάμεσα σε εκείνους που δεν συγκράτησαν την οργή τους και σχολίασαν αρνητικά τις συγκεκριμένες εικόνες και βίντεο που δημοσιοποίησε η Εριέττα Κούρκουλου ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα της προστασίας των δικαιωμάτων των ζώων.

Έτσι, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram η παρουσιάστρια του Alpha πήρε και εκείνη θέση, καλώντας να μπει ένα τέλος στο καθεστώς κακοποίησης που υφίστανται άλογα, γαϊδουράκια και μουλάρια στα ελληνικά νησιά.

Δύο βιβλιοθήκες και ένα σκρίνιο της… κυρίας ή του κυρίου κουβαλάνε τα ζωντανά στις πλάτες τους κάθε καλοκαίρι στα νησιά της ντροπής βάλτε τέλος“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Ναταλία Γερμανού Instagram@natalia_germanou

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα