Νέγρος του Μοριά: “Υπάρχει και η μαύρη Ελλάδα”

Διαβάζεται σε 2'
negrostoumoria
Ο ράπερ Νέγρος του Μοριά

Ο ράπερ Νέγρος του Μοριά βρέθηκε στο “Στούντιο 4” και μέσα σε ένα 10λεπτο είπε μερικές από τις πιο σκληρές αλήθειες για τη ζωή ενός μαύρου στην Ελλάδα.

Ο καλλιτέχνης της ραπ, Νέγρος του Μοριά, κατά κόσμον Kevin Zans Ansong, βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα του “Στούντιο 4” της ΕΡΤ το μεσημέρι της Πέμπτης (26/10) και μίλησε για τη ζωή του στην Ελλάδα, λέγοντας -δυστυχώς- κάποιες σκληρές αλήθειες.

Οι γονείς μου από τη Γκάνα, έχω γεννηθεί εδώ, έχω βαφτιστεί εδώ, απολυτήρια, πληρώνω φόρους, κόβω τιμολόγια, αλλά ταυτότητα δεν έχω. Αλλά αν δεν πληρώσω τους φόρους μου θα ‘σκάσει ειδοποίηση’ να το κάνω, γιατί κάποιοι πεινάνε”, δήλωσε χαρακτηρικά ο ράπερ, ο οποίος με περίσσιο χιούμορ σχολίασε πως είναι ακόμα “αιώνιος φοιτητής” στο θέμα της έκδοσης ταυτότητας.

Νέγρος του Μοριά: “Νιώθεις ότι σε βγάζουν στην απέξω”

Μιλώντας για τα προβλήματα που δημιουργούνται με το να μην έχει ελληνική ταυτότητα, ο Νέγρος του Μοριά ανέφερε πως αυτό που αισθάνεται είναι πως βρίσκεται “στην απέξω”, κάτι που όπως είπε, όταν συμβαίνει, “νιώθεις ότι μαζεύεσαι“.

Με αφορμή τις δύο επικείμενες συναυλίες του σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, το “θρασύτατο live” όπως είπε χαρακτηριστικά, ο Νέγρος του Μοριά δήλωσε πως είναι ο καλύτερος showman, ενώ κλείνοντας φρόντισε να θυμίσει σε όλους πως “υπάρχει και η μαύρη Ελλάδα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα