Nelly Furtado: Άσχημη πτώση στη σκηνή του Coachella – Η ανάρτησή της μετά το ατύχημα

Διαβάζεται σε 2'
Nelly Furtado
Nelly Furtado X

Οι θαυμαστές της Nelly Furtado αιφνιδιάστηκαν όταν η δημοφιλής ποπ σταρ έπεσε ξαφνικά κατά την εμφάνισή της στο Coachella. “Άφησα το αίμα μου στη σκηνή”

Η πτώση της Nelly Furtado (Νέλι Φουρτάντο) επί σκηνής ανησύχησε τους θαυμαστές της, οι οποίοι έμειναν για λίγα λεπτά να αναρωτιούνται αν είναι καλά, μετά το βίντεο με την πτώση της στο Coachella που έγινε viral.

Στις 14 Απριλίου, πλάνα της Nelly Furtado, η οποία ανέβηκε στη σκηνή Sahara του Coachella άρχισαν να κυκλοφορούν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού η σταρ είχε ένα ατύχημα μπροστά σε εκατοντάδες θαυμαστές της.

Τα πλάνα που κατέγραψαν οι θαυμαστές της, όπως αναφέρει το vt.co δείχνουν την ποπ σταρ να ξεσηκώνει το κοινό, όταν ξαφνικά σκοντάφτει σε κάτι που βρίσκεται πάνω στη σκηνή. Και σκοντάφτει άσχημα.

Ευτυχώς, η ποπ σταρ προσγειώθηκε στα χέρια της και κατάφερε να ανακτήσει την ψυχραιμία της σχεδόν αμέσως.

Το αρχικό υλικό αναδημοσιεύτηκε από τον δημοφιλή ειδησεογραφικό λογαριασμό Pop Crave στο X, όπου εκατοντάδες θαυμαστές άφησαν τις ευχές τους για την τραγουδίστρια.

Μετά την παράσταση, η 45χρονη μπήκε στο Instagram για να ενημερώσει τους θαυμαστές της ότι είναι καλά, κάνοντας μάλιστα και ένα μικρό αστείο για την πτώση της.

“Κυριολεκτικά τα άφησα όλα στη σκηνή… συμπεριλαμβανομένου του αίματός μου”, έγραψε μαζί με ένα βίντεο με το δάχτυλό της, το οποίο αιμορραγούσε.
Παρά τον μικρό της τραυματισμό, η Furtado έδειχνε ευδιάθετη, καθώς γέλασε και είπε: “Σε αυτή την Barbie αρέσει να κάνει rave”.

Η εμφάνισή της στο Coachella έγινε σχεδόν ένα χρόνο αφότου η σταρ ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στη μουσική, αφού είχε σταματήσει για μερικά χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα