Νικόλ Δεσποτοπούλου: Αποκαλεί τον εαυτό της “Μέδουσα” και ποζάρει με σέξι μπικίνι στη Μύκονο

Νικόλ Δεσποτοπούλου: Αποκαλεί τον εαυτό της “Μέδουσα” και ποζάρει με σέξι μπικίνι στη Μύκονο
Νικόλ Δεσποτοπούλου Instagram / @theclassysavage

Η πρώην παίκτρια του "My Style Rocks" παραδίδει μαθήματα στυλ μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η εκκεντρική ανάρτηση με μαύρο μαγιό και μεγάλα γυαλιά ηλίου στη Μύκονο.

Μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο της “βασίλισσας του στυλ” και το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του “My Style Rocks”, ωστόσο, κατάφερε να ξεχωρίσει με την παρουσία της, την ομορφιά τις και, φυσικά, τις στιλιστικές επιλογές της, οι οποίες πολλές φορές λάμβαναν υψηλές βαθμολογίες από την κριτική επιτροπή.

Ο λόγος για τη Νικόλ Δεσποτοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ και η οποία συνεχίζει να πειραματίζεται με τα ρούχα και τους συνδυασμούς, αλλά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου είναι ιδιαίτερα ενεργή και μοιράζεται διάφορες στιγμές της καθημερινότητά της.

Η νεαρή influencer βρίσκεται για τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Μύκονο και δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από την παραμονή της στο “νησί των ανέμων”, στις περισσότερες εκ των οποίων ποζάρει με εντυπωσιακά outfits, με μαγιό που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της, αλλά και με εκκεντρικά αξεσουάρ.

Στην πρόσφατη ανάρτησή της, η Νικόλ Δεσποτοπούλου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες συνδυάζει όλα τα παραπάνω, αφού την βλέπουμε με ένα μαύρο σέξι μπικίνι, ενώ φοράει και ένα διάφανο κιμονό, μεγάλα γυαλιά ηλίου – καθρέφτες και χρυσά αξεσουάρ, με την ίδια να αποκαλεί τον εαυτό της “Medusa”.

Η ανάρτηση της Νικόλ Δεσποτοπούλου στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα