Νίκολας Κέιτζ: Συνελήφθη ο γιος του για επίθεση στη μητέρα του

Διαβάζεται σε 2'
Νίκολας Κέιτζ: Συνελήφθη ο γιος του για επίθεση στη μητέρα του
Ο Νίκολας Κέιτζ με τον γιο του, Ουέστον ΑP Photo

Ο μεγάλος γιος του Νίκολας Κέιτζ συνελήφθη, γιατί απ’ ό,τι φαίνεται είχε επιτεθεί στην μητέρα του πριν από λίγους μήνες.

Συνελήφθη για επίθεση στη μητέρα του ο Ουέστον Κέιτζ, γιος του γνωστού ηθοποιού Νίκολας Κέιτζ. Η επίθεση φαίνεται να έγινε μία περίοδο όπου ο Ουέστον βίωνε κρίσεις και αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Ο Ουέστον συνελήφθη την Τετάρτη (10/07) στο Λος ‘Αντζελες, λίγες εβδομάδες αφότου η μητέρα του, εντοπίστηκε σε πάρκινγκ με έντονες μελανιές στο πρόσωπό της.

Σύμφωνα με την US Sun, αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση $150.000 δολαρίων την οποία πιστεύεται ότι κατέβαλε o πατέρας του.

Η μητέρα του, Κριστίνα Φούλτον, δημσίευσε μία δήλωσε μετά την επίθεση πουδέχθηκε τον Απρίλιο, στην οποία εξηγεί: “Ο Ουέστον κι εγώ δεν είχαμε καμία διαμάχη πριν από το συμβάν“, “Μόλις έφτασα στο πάρκινγκ, συνάντησε ο γιος μου, ο οποίος σαφώς ήταν σε κατάσταση κρίσης η οποία κατέληξε σαν μία πολύ δυσάρεστη εμπειρία”.

“Πάντα τον υποστήριζα και του προσέφερα την βοήθειά μου όσον αφορά τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει. Κάνω ό,τι μπορώ για να τον υποστηρίξω.”

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουέστον απασχολεί την αστυνομία. Το 2011 αλλά και το 2017 είχε συλληφθεί με την κατηγορία ενδοοικογενειακής βίας και είναι γνωστό πως έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα