Νίκος Καρβέλας: Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση τη Ναταλία Γερμανού

Διαβάζεται σε 2'
Νίκος Καρβέλας: Η ερώτηση που έφερε σε δύσκολη θέση τη Ναταλία Γερμανού
GLOMEX

Μια πιο προσωπική ερώτηση που έκανε ο Νίκος Καρβέλας στη Ναταλία Γερμανού έφερε σε δύσκολη θέση την παρουσιάστρια. Η απάντησή της.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (13/04) ο Νίκος Καρβέλας, μερικές ημέρες μετά την αμφιλεγόμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στη Νίκη Λυμπεράκη.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, Ναταλία Γερμανού και Νίκος Καρβέλας ξεκίνησαν να μιλούν για τα συναισθήματα, με τον συνθέτη να αναφέρει αρχικά τα εξής: “Δυο πράγματα υπάρχουν, ή το σε θέλω σεξουαλικά, είμαι ερωτευμένος μαζί σου, είμαστε φίλοι, σε προστατεύω, θέλω το καλό σου και το άλλο είναι το μίσος, μακριά”.

“Το σ’ αγαπάω δεν υπάρχει;”, ρώτησε η Ναταλία Γερμανού, με τον διάλογο ανάμεσά τους να εξελίσσεται ως εξής:

Ν.Κ: «Τι είναι; Πες μου εσύ, εγώ δε ξέρω. Εγώ σου λέω, ή σε επιθυμώ ερωτικά, ή σε επιθυμώ φιλικά ή δε σε επιθυμώ. Τρία. Το άλλο τι μπορεί να είναι; Η αγάπη τι είναι;…»

Ν.Γ: «Η αγάπη προς τον γονιό. Η αγάπη που έχω στη μάνα μου, δεν είναι ούτε ερωτική ούτε φιλική»

Ν.Κ: «Είσαι σίγουρη ότι αγαπάς τη μητέρα σου και δε τη μισείς;»

Ν.Γ: «Τώρα πια ναι»

Ν.Κ: «Τώρα πια. Μέχρι πρότινος όμως;»

Ν.Γ: «Έχω περάσει περιόδους που δε τη γούσταρα»

Ν.Κ: «Τώρα γιατί την αγαπάς;»

Ν.Γ: «Την κατάλαβα»

Ν.Κ: «Τι κατάλαβες; Γιατί σε βασάνιζε. Τη συγχώρεσες δηλαδή… Άρα αγαπάω σημαίνει συγχωρώ… Τίποτα άλλο. Αλλά, δε μπορώ να πω ότι συγχωρώ το παιδί μου. Μου λες, “αγαπάς το παιδί σου;” και σου λέω, όχι. Αισθάνομαι τρυφερότητα. Στοργή. Θέλω να είναι καλά, να είναι καλά και να είναι καλά. Τίποτα άλλο… Χρωστάω ευγνωμοσύνη στο παιδί μου και τίποτα το παιδί μου σε μένα..»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα