Νίκος Πορτοκάλογλου: Γιατί ξέσπασε σε κλάματα στο “Μουσικό Κουτί”

Διαβάζεται σε 1'
Νίκος Πορτοκάλογλου
Νίκος Πορτοκάλογλου Glomex

Στην εκπομπή “Μουσικό Κουτί” για τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, ο Νίκος Πορτοκάλογλου συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα.

Το «Μουσικό κουτί» της Κυριακής (3/3) ήταν αφιερωμένο στον εμβληματικό στιχουργό του ελληνικού τραγουδιού Λευτέρη Παπαδόπουλο, με καλεσμένους τον Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μπάση και τη Μελίνα Κανά, που τον τίμησαν ερμηνεύοντας κορυφαία τραγούδια του.

Ο ίδιος ο Λευτέρης Παπαδόπουλος μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον τραγουδοποιό και συμπαρουσιαστή της εκπομπής «Μουσικό Κουτί», Νίκο Πορτοκάλογλου.

«Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει! Να είσαι καλά» είπε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο κλείσιμο της συνέντευξης με τον σπουδαίο στιχουργό.

«Ευχαριστώ και εγώ το ίδιο για σένα. Εμένα όμως με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το άγγιγμα, αυτά που είπαμε, η αγάπη που βγαίνει. Αγαπάτε όχι μόνο το τραγούδι, αλλά τους ανθρώπους που απευθύνεται το τραγούδι» ανταπάντησε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξέσπασε σε δάκρυα, μη μπορώντας να κρύψει τη συγκίνησή του. «Δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί πολύ, όπως και όλοι μας», είπε φορτισμένος συναισθηματικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα