Ντένια Ψυλλιά: Μιλά για τον στιχουργό παππού της – Το πασίγνωστο τραγούδι που έγραψε

Διαβάζεται σε 2'
Ντένια Ψυλλιά
Ντένια Ψυλλιά glomex

Η “Κερασίνα” από τη σειρά “Η Μάγισσα”, Ντένια Ψυλλιά αποκαλύπτει όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνη μέχρι σήμερα.

Η Ντένια Ψυλλιά βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (19/02) στο πλατό του “The 2Night Show” και μεταξύ άλλων μίλησε για τη “Μάγισσα”, τον ρόλο που υποδύεται στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 αλλά και τη ζωή της.

Η νεαρή ηθοποιός αν και σπούδασε στη Γυμναστική Ακαδημία, η αγάπη της για την υποκριτική την οδήγησε στο πρώτο της casting για τη σειρά του ΑΝΤ1, “Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια”, στην οποία και έπαιξε.

Ακολούθησαν συμμετοχές σε κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις, ενώ στην τηλεόραση έπαιξε στις σειρές “Έξαψη” και “Μια νύχτα του Αυγούστου”.

Το μικρόβιο της καλλιτεχνικής ανησυχίας όμως φαίνεται πως υπήρχε πάντα, αφού όπως είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ντένια Ψυλλιά, παππούς ήταν ο γνωστός στιχουργός Διονύσης Τζεφρώνης, με την ίδια να μοιράζεται μια άγνωστη σε πολλούς ιστορία για ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια που είχε γράψει.

Ο παππούς μου ήταν ο στιχουργός Διονύσης Τζεφρώνης. Είχε γράψει το ‘Σταλιά σταλιά’, το οποίο ήταν να το δώσει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη αλλά δεν το δέχθηκε και το τραγούδησε τελικά η Μαρινέλλα“, είπε η ηθοποιός.

Η Ντένια Ψυλλιά αναφέρθηκε και στον ρόλο της “Κερασίνας” που υποδύεται στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, “Η Μάγισσα”, λέγοντας μάλιστα πως δεν έχει να “δικαιολογήσει” κάτι στον χαρακτήρα της. “Τι να πάθει άλλο; Τη λυπάμαι! Είναι πολύ καλό παιδί”, είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, όπως είπε, δεν θα υποδυόταν τον ρόλο της “Κερασίνας”, αφού το πρώτο δοκιμαστικό που έκανε για τη “Μάγισσα” ήταν για το ρόλο της “Σκεύως”, που υποδύεται η Γεωργία Κυριαζή.

 

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα