Ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι κάθε καλοκαίρι

Διαβάζεται σε 3'
Γιώργος Χρυσοστόμου
Γιώργος Χρυσοστόμου glomex

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου έκανε πολλούς τηλεθεατές να ταυτιστούν κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στο “Στούντιο 4” της ΕΡΤ.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου βρέθηκε καλεσμένος στο “Στούντιο 4” το μεσημέρι της Δευτέρας (10/06) και ο ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του παλιά, για το πώς ο κορονοϊός τον “βόλεψε” αλλά και πώς η οικονομία που κάνει αποτελεί για εκείνον μία μορφή ελευθερίας.

Μετά από έναν δύσκολο και απαιτητικό επαγγελματικά χειμώνα, ο Γιώργος Χρυσοστόμου μίλησε για τη στροφή 180 μοιρών που αποφάσισε να κάνει τελευταία στη ζωή του αλλά και τις προτεραιότητες που άλλαξαν στη ζωή του, μία διαδικασία όμως που ακόμα θέλει δουλειά, καθώς όπως είπε, “έχει αφήσει κουσούρια η παλιά ζωή, οι αυπνίες, η ένταση, το σώμα θυμάται, το μυαλό έχει μνήμη… η παλιά ζωή ήταν εφηβική, μία διαρκής πενταήμερη. Τώρα είμαι ήσυχος“.

Μιλώντας για την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού, ο Γιώργος Χρυσοστόμου ανέφερε πως “ήταν μία ευκαιρία διαλογισμού. Δεν έφαγα κάποιον πανικό, με βόλεψε λίγο αυτό το ‘τώρα ας κλειστούμε λίγο, αφού δεν διασκεδάζει κανένας'”, ενώ εκμυστηρεύτηκε πώς απέκτησε εμπειρία μέσα από τη δουλειά του, αφού παλαιότερα, όπως είπε, μία κακή πρόβα τον έστελνε σπίτι με κατάθλιψη.

“Από δουλειά σε δουλειά στο θέατρο μηδενίζω. Ξεχνάω ό,τι έχει γίνει. Μπήκα στις Όρνιθες και είχα ξεχάσει ότι ήμουν πρωταγωνιστής στον Αρτούρο Ούι. Δεν είναι πολύ ευχάριστο, είναι δυσφορικό, γιατί ξεκινάω από το μηδέν. Μου αρέσει να κάνω από τον έναν ρόλο στον άλλο μεγάλες αποστάσεις, να μη θυμίζει τίποτα ο ένας με τον άλλον, αλλά μηδενίζω και μπαίνω στη θέση του μαθητή από την αρχή […] για μένα λειτουργεί έτσι, γιατί αν αποθηκεύω, αποθηκεύω θα βγω μετά και θα πω εντάξει δεν χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ, το ‘χω”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου, σχολιάζοντας πως αυτό που έχει πετύχει με το να μηδενίζει είναι η ψυραιμία που έχει αποκτήσει on stage.

“Πολλές φορές μπορεί να με βάλουν να εκφωνήσω κάτι και να τρέμουν τα πόδια μου, αλλά αν χάσω τα λόγια μου στην Επίδαυρο μπροστά σε 12.000 άτομα δεν θα πάθω κάτι κακό. Αυτό έχει να κάνει με τις ώρες πτήσεις που έχω αποθηκεύσει, όχι με το αν έκανα επιτυχία. Είναι εμπειρία η οποία μου χρειάζεται. Παλιότερα μία κακή πρόβα με έστελνε στο σπίτι σε μαύρη κατάθλιψη”, πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε όμως και στην οικονομία που αποφάσισε να κάνει, μειώνοντας τα έξοδά του, ενώ με αφοπλιστική ειλικρίνεια εξέφρασε τη δυσκολία του να ταξιδεύει λόγω οικονομικών τα καλοκαίρια στη Ρόδο, όπου βρίσκονται οι γονείς του, κάνοντας πολλούς τηλεθεατές να ταυτιστούν, ειδικά αυτή την περίοδο.

“Είναι λίγο ακριβά. Δεν με συμφέρει οικονομικά να πηγαίνω. Έχω πάει αρκετές φορές στο Βερολίνο που μου έρχεται το 1/3”, είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αναφέροντας πως θα πρέπει να πληρώνει και ξενοδοχείο στη Ρόδο αφού δεν υπάρχει χώρος για να μείνει στο σπίτι των γονιών του. “Χειμώνα δεν μπορώ να πάω εκ των πραγμάτων, το Πάσχα είναι μία πολύ ωραία εποχή αλλά είναι σκανδαλώδες το πόσο ακριβό είναι να πάω να δω τους γονείς μου. Πραγματικά είναι πάρα πολύ ακριβά. Δεν μπορώ να μιλήσω με νούμερα γιατί θα εκθέσω πράγματα αλλά με το 1/3 πήγα στο Βερολίνο και πέρασα βασιλιάς και δεν μπορώ να πάω στη Ρόδο. Είναι ντροπή αυτό“.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα