Ο Μάθιου ΜακΚόναχι θέλει να κυβερνήσει το Τέξας

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι θέλει να κυβερνήσει το Τέξας
Μάθιου ΜακΚόναχι AP

Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός, Μάθιου ΜακΚόναχι, δήλωσε πως "σκέφτεται σοβαρά" να βάλει υποψηφιότητα για κυβερνήτης της πολιτείας των ΗΠΑ, Τέξας.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι, σε μία συνέντευξή του στο podcast της MKO Crime Stoppers of Houston με τίτλο The Balanced Voice, δήλωσε ότι “σκέφτεται σοβαρά” να θέσει υποψηφιότητα ως κυβερνήτης του Τέξας.

Ο διάσημος ηθοποιός εξήγησε στην παρουσιάστρια του podcast, Ράνια Μανκάριους, ότι η υποψηφιότητα για κυβερνήτης της πολιτείας, είναι μια “σοβαρή σκέψη” του.

“Ποιος είναι ο ηγετικός μου ρόλος; Επειδή νομίζω ότι έχω κάποια πράγματα να μοιραστώ και να διδάξω, ποιος είναι ο ρόλος μου; Σε ποια κατηγορία υπάγομαι στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου;” Είπε ο ΜακΚόναχι στο podcast.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι, όπως αναφέρει ο Guardian, ανακοίνωσε αυτή την “σοβαρή σκέψη” του, ένα χρόνο πριν τις εκλογές. Αν τελικά ο ηθοποιός προχωρήσει το σχέδιό του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Ρεπουμπλικανό, νυν κυβερνήτη, Γκρεγκ Άμποτ.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πολυβραβευμένος ηθοποιός εκφράζει δημόσια τη επιθυμία του να ασχοληθεί με την πολιτική. Τον Νοέμβριο του 2020 ο ΜακΚόναχι, είχε ερωτηθεί ξανά σχετικά με τις πιθανότητες να βάλει υποψηφιότητα από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Χιου Χιούιτ.

Αυτό εξαρτάται περισσότερο από τον κόσμο παρά από εμένα”, είχε απαντήσει τον Νοέμβριο ο ηθοποιός.

Ο Μάθιου ΜακΚόναχι είναι αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης. Το 2013 υποδύθηκε τον Ρον Γούντρουφ, στην ταινία Dallas Buyers Club. Η ταινία αυτή τού χάρισε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου και την Χρυσή Σφαίρα Καλύτερου Ηθοποιού.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version