Ο πρωταγωνιστής του Better Call Saul ανακάλυψε ότι είναι συγγενής του Βασιλιά Κάρολου

Διαβάζεται σε 2'
O Bob Odenkirk
O Bob Odenkirk Photo by Drew Gurian/Invision/AP

Ο Bob Odenkirk, γνωστός για τον ρόλο του ως Saul Goodman, έμαθε μέσα από τηλεοπτική εκπομπή για τη συγγένειά του με τον Βασιλιά Κάρολο.

Ο Bob Odenkirk, που έγινε ευρέως γνωστός και αγαπήθηκε ενσαρκώνοντας τον χαρακτήρα του Saul Goodman, του δικηγόρου στο “Breaking Bad” και στο prequel του “Better Call Saul”, ανακάλυψε σε μια τηλεοπτική εκπομπή αυτή την εβδομάδα ότι έχει συγγένεια με την βασιλική οικογένεια.

Η αμερικανική τηλεοπτική εκπομπή “Finding Your Roots” που βασίζεται ανακαλύπτει τις οικογενειακές ρίζες, εντόπισε την οικογένεια του Bob Odenkirk πέντε γενιές πίσω και διαπίστωσε ότι είναι ο 11ος εξάδελφος του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Αν και η οικογένειά του κατάγεται από το Σικάγο, οι ειδικοί της εκπομπής ανακάλυψαν ότι ο πέμπτος προπάππους του ηθοποιού, ο Friedrich Carl Steinholz, γεννήθηκε στο Plön της Γερμανίας το 1755. Ο οικοδεσπότης Henry Louis Gates Jr είπε στον ηθοποιό ότι ο Steinholz συνελήφθη εκτός γάμου με τον δούκα του Plön, ο οποίος είχε συγγένεια με τις βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης.

Αρχικά ο ηθοποιός έδειξε να μην εντυπωσιάζεται. Ωστόσο, όταν πληροφορήθηκε για τους δεσμούς του με τον βασιλιά, ξέσπασε αμέσως σε γέλια.

“Αυτό είναι τόσο αστείο, φίλε. Ω, αυτό είναι τρελό!” φαίνεται να λέει σε απόσπασμα της εκπομπής που θα προβληθεί σήμερα, 30 Ιανουαρίου στο PBS, ενώ παράλληλα εύχεται να μπορούσε η μητέρα του να μάθαινε αυτά τα νέα.

Ο Odenkirk μεγάλωσε σε μια περιοχή του Σικάγο, είναι ο δεύτερος από τα επτά αδέλφια που γεννήθηκαν από τον Walter Odenkirk και την Barbara Mary, γερμανικής και ιρλανδικής καταγωγής.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα