Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: “Το coming out στην ομοφυλοφιλία είναι συγκινητικό”

Διαβάζεται σε 2'
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος
Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος PAPADAKIS PRESS

Άγνωστες πτυχές του εαυτού του και τη συγκίνηση που νιώθει με τα άτομα που κάνουν coming out, αποκάλυψε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” παραχώρησε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, όπου εμφανίστηκε αποκαλυπτικός, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την ομοφυλοφιλία και την καταπίεση που βιώνουν οι άνθρωποι.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εργασιομανία του, ενώ μίλησε ανοιχτά για άγνωστες πτυχές του εαυτού του.

«Εργάζομαι πολύ, γιατί η ζωή μου έχει πολλές ανάγκες τις οποίες επιλέγω και είμαι χαρούμενος γι’ αυτές. Το κυριότερο όμως είναι ότι στη δουλειά μας δεν έχουμε δεδομένες αμοιβές. Δεν πιστεύω ποτέ ότι σε μια νέα δουλειά τα πράγματα θα πάνε καλά. Εάν δεν είναι όπως τα περίμενα, θα καθίσω μέχρι το τέλος και δε θα πω κουβέντα», δηλώνει αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Και συνέχισε λέγοντας: «Στις δουλειές μου είμαι δραματικός, υστερικός και υπερβολικός στις αντιδράσεις μου σε σχέση με την ‘καταστροφή’ που επέρχεται. Έχω μια πλευρά πράα, ψύχραιμη και λογική και μια άλλη πλευρά ταυτόχρονα υπερβολική και ανώριμη που εκφράζεται ως ματαιότητα και θλίψη. Παλαιότερα με έπιανε συχνότερα θλίψη, τώρα πλέον θα κρατήσει 1 – 2 μέρες και θα έρθει γρήγορα ο άλλος εαυτός που θα με επαναφέρει στην πραγματικότητα».

«Οι σκέψεις και οι διαδρομές μου είναι αποτέλεσμα και της ψυχοθεραπείας, στην οποία πιστεύω αλλά δεν είναι πανάκεια. Το σημαντικό είναι να μην κρύβεσαι από τον εαυτό σου. Το come out που συνδέεται με τη σεξουαλικότητα των ανθρώπων και την ομοφυλοφιλία είναι συγκινητικό», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

«Αυτό το ‘πνίγομαι’, έτσι είμαι στη ζωή μου. Με συγκινεί η απόφαση κάποιου να σταματήσει να ψεύδεται στον εαυτό του αλλά και στους άλλους», κατέληξε ο ηθοποιός.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα