Οικονομάκου: Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλεί να βλέπουν ωραίες εικόνες, γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή

Διαβάζεται σε 3'
H Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη
H Αθηνά Οικονομάκου καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη" με την Ελένη Μενεγάκη Caption/Glomex

Τα κακεντρεχή και αρνητικά σχόλια που λαμβάνει κατά καιρούς στα social media σχολίασε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός και infuencer, Αθηνά Οικονομάκου.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Ελένη” με την Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα, Παρασκευή (29/3), η ηθοποιός, επιχειρηματίας και infuencer, Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται την δημοσιότητα και την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

“Είναι θέμα ανθρώπου αυτό. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που το κάνουν, εγώ δεν μπορώ. Δεν μου αρέσει και δεν μου ταιριάζει να εκθέτω τα προσωπικά μου. Φυσικά και κάποια πράγματα θα φανούν και προφανώς δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα, ούτε να κρατάς εντελώς μακριά από τα φώτα την προσωπική σου ζωή, αλλά με ένα όριο και ένα μέτρο που βάζει ο καθένας”, είπε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου, συνεχίζοντας,

Ο κόσμος όσο έχει ανάγκη να βλέπει ωραίες εικόνες, άλλο τόσο υπάρχουν και άνθρωποι που αυτό τους ξενίζει και τους ενοχλεί, γιατί ζουν μια δυστυχισμένη ζωή, που δεν παίρνουν ικανοποίηση από την καθημερινότητά τους, οπότε ο καθρέφτης τους, ότι “κοίτα πόσο ευτυχισμένη είναι η Ελένη Μενεγάκη ενώ παράλληλα εγώ τι ζω στην καθημερινότητά μου, πόσο δυστυχής είμαι, χωρίς χρήματα, χωρίς δουλειά, χωρίς προσωπική ευχαρίστηση, χωρίς κάποια σχέση, χωρίς φίλους. [..] Εννοείται πως αυτό είναι θέμα ανθρώπου.Υπάρχουν και άλλοι που σου λένε πόσο ωραίο είναι που ανεβάζεις ωραίες εικόνες. Όμως, υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που η προσωπική τους δυστυχία, τους έχει κάνει να τα βλέπουν όλα με αυτή τη ματιά της αμφισβήτησης, της ζήλιας, της κακίας“.

Σχετικά με τον τρόπο που διαχειρίζεται τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είπε,

“Ίσως ήμουν πιο ανασφαλής εγώ προσωπικά, οπότε ίσως κάποια από τα κακεντρεχή σχόλια τα έπαιρνα πιο βαριά, είχαν δεν είχαν βάση -αν και δεν απαντούσα συνήθως ή αν απαντούσα, απαντούσα με έναν χιουμοριστικό, ειρωνικό τρόπο που είναι του χαρακτήρα μου, και το έκανα για να “κλείνω” τα θέματα και όχι για να πάρουν έκταση. Αφού κατάλαβα ότι αυτό δεν βοηθάει πια, και το κάνω σε ελάχιστες περιπτώσεις πια, χωρίς καμία κακία και χωρίς κανένα υπονοούμενο, νομίζω ότι εγώ νιώθω τόσο πιο σίγουρη για μένα, για το τι κάνω, και ποιοι είναι οι λόγοι που το κάνω, και ποια είναι η δουλειά μου και μέχρι ποιο σημείο θέλω να εκτεθώ στο Instagram, οπότε το υπερασπίζομαι κιόλας, ώστε να μην με επηρεάζει κάποιο κακεντρεχές σχόλιο. Τώρα αν έχει κάποια βάση αλήθειας, φυσικά και θα το σκεφτώ, και επηρεάζομαι και θα προβληματιστώ, αλλά επειδή συνήθως τα σχόλια που γίνονται είναι καθαρά με βάση προσωπικά θέματα του καθενός, που τα αντιλαμβάνομαι, δείχνω κατανόηση και δεν παρεξηγώ“.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα