Όλγα Ντάλλα: Στο Μεξικό με πρώην παίκτη του Survivor, το μοντέλο του GNTM

Διαβάζεται σε 1'
Όλγα Ντάλλα
Όλγα Ντάλλα PAPADAKIS PRESS

Η πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα, ταξίδεψε στο Μεξικό μαζί με έναν αγαπημένο παίκτη του Survivor και του Asia Express. Το βίντεο στο TikTok.

Στο Μεξικό βρίσκεται για διακοπές η Όλγα Ντάλλα, η πρωταθλήτρια κολύμβησης με την ομάδα του Ολυμπιακού, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Η 24χρονη καλλονή έχει χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες από τον Στυλιανό Φλωρίδη, τον συμπαίκτη της στο ριάλιτι μοντέλο, με τον οποίον ερωτεύτηκαν μέσα στο παιχνίδι και είχαν σχέση για πάνω από ένα χρόνο.

Τους τελευταίους μήνες, υπήρξαν διάφορες φήμες για την προσωπική της ζωή, με κάποια δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι έχει δεσμό με τον – επίσης πρώην συμπαίκτη της και νικητή του GNTM – Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ευσταθεί, καθώς η Όλγα Ντάλλα ταξίδεψε στο Μεξικό και, συγκεκριμένα, στην Tulum, μαζί με τον πρώην παίκτη του Survivor και του Asia Express, Παύλο Γαλακτερό.

Το γνωστό μοντέλο έκανε την αποκάλυψη μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στο TikTok, με αποσπάσματα από το ταξίδι της μαζί με τον γιο του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα Νάσου Γαλακτερού.

Παρόλα αυτά, δεν έχει γίνει σαφές αν οι δυο τους είναι ζευγάρι ή καλοί φίλοι.

Δείτε το βίντεο της Όλγας Ντάλλα στο TikTok

@olgantalla After 22 hours (3 flights) we finally made it 🤘 From Greece to Mexico 🇲🇽🤍 ♬ midnight city x many – guymusic

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα