Olivia Wilde: Η άκρως αποκαλυπτική εμφάνιση με διάφανο τοπ, χωρίς σουτιέν

Διαβάζεται σε 2'
Olivia Wilde
Olivia Wilde Vianney Le Caer/Invision/AP Photo

Η γνωστή ηθοποιός Olivia Wilde παρευρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και εντυπωσίασε τα πλήθη με το σχεδόν γυμνό της outfit. Οι φωτογραφίες με το look της.

Άκρως αποκαλυπτικές είναι οι εμφανίσεις πολλών celebrities στη φετινή Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ανάμεσά τους και εκείνη της δημοφιλούς ηθοποιού Olivia Wilde.

H 39χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός εντυπωσίασε τα πλήθη, επιλέγοντας ένα τολμηρό outfit, που μπορεί να θεωρηθεί ύμνος στο κίνημα “Free the nippple”, το οποίο προτάσσει την μη χρήση σουτιέν και την απενοχοποίηση του γυναικείου σώματος.

Συγκεκριμένα, η Olivia Wilde φόρεσε ένα μαύρο διάφανο κορμάκι, χωρίς σουτιέν, με το στήθος της να διαγράφεται. Το συνδύασε με μία μαύρη μίντι φούστα, καφέ ζώνη, μαύρα γάντια, καλσόν και γόβες. Μάλιστα, πρόσθεσε στο look της ένα χρυσό κολιέ και μεγάλα γυαλιά με πορτοκαλί φακούς.

Olivia Wilde Vianney Le Caer/Invision/AP Photo

 

Olivia Wilde Vianney Le Caer/Invision/AP Photo

Η Olivia Wilde, η οποία πραγματοποίησε αυτή την εμφάνιση στην κολεξιόν του οίκου Yves Saint Laurent Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024-2025 που παρουσιάστηκε την Τρίτη (27/02) στο Παρίσι, πόζαρε με αυτοπεποίθηση και χαμόγελο μπροστά στους φωτογράφους

Στη συνέχεια, η ίδια μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες με το συγκεκριμένο look στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα