Παναγιώτα Βλαντή: Το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στις αρχές της καριέρας της λόγω ομορφιάς

Διαβάζεται σε 2'
Παναγιώτα Βλαντή
Παναγιώτα Βλαντή glomex

Στην ομορφιά και στο ρόλο που έπαιξε στη δουλειά της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Παναγιώτα Βλαντή. Τι είπε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά “Μαύρα Μεσάνυχτα”.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” της ΕΡΤ βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (28/03) η Παναγιώτα Βλαντή.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αν και όπως εκμυστηρεύτηκε ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, ενώ μίλησε και για την ομορφιά και τον ρόλο που έπαιξε στη δουλειά της.

Η Παναγιώτα Βλαντή σχολίασε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα, ειδικά στις αρχές, καθώς όπως εξήγησε “ξέρετε καλά πως στη δουλειά μας υπάρχει μία δυσπιστία ότι η ωραία δεν θα είναι και καλή. Το έβλεπα, το αισθανόμουν. Λέγεται συχνά αυτό”.

“Έχεις έναν αγώνα μπροστά σου να αποδείξεις πράγματα. Ότι είναι διαβατήριο είναι και ευτυχώς που είναι. Για τη δουλειά είναι κυρίως. Αλλά θέλει και πολλή δουλειά”, είπε στη συνέχεια.

Η ίδια είπε στη συνέχεια πως δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα με την αναγνωρισιμότητα, αναφέροντας πως αυτό που ήθελε ήταν να μην μαθευτεί ο γάμος της, αλλά να γίνει και να μαθευτεί μετά, κάτι που τελικά κατάφερε.

Μιλώντας για τον γάμο, είπε πως “δεν ήμουν από τις γυναίκες που έλεγα ότι είμαι κατά του γάμου, ούτε υπέρ του γάμου. Απλά η συγκεκριμένη γνωριμία με έκανε να θέλω και τον γάμο. Δεν θα γινόταν αν δεν ήταν ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Μας άρεσε το κάναμε αλλά και να μην το κάναμε, εγώ πάλι έτσι θα ένιωθα”.

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε και στη σειρά “Μαύρα Μεσάνυχτα” και τον ρόλο της Σιλβή που υποδύθηκε, μία επιτυχία την οποία αντιλήφθηκε στις επαναλήψεις.

“Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος γιατί δουλεύαμε, δεν καταλάβαμε τίποτα τότε. Ήταν πάρα πολλή δουλειά. Αργότερα στις επαναλήψεις εγώ προσωπικά συνειδητοποίησα το μέγεθος της επιτυχίας, και όταν πήγα διακοπές. Πήρα πολλά ωραία δώρα, πολλά πεσκέσια! Αγαπημένοι όλοι, τους ευχαριστώ”, είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα