Παπαδήμα: Δεν το δέχομαι το MeToo, δεν μου αρέσει καθόλου

Διαβάζεται σε 3'
Παπαδήμα Μποσταντζόγλου

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν, η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τη σχέση τους αλλά και το MeToo.

Στο πλατό του «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκαν η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Το δημοφιλές ζευγάρι μίλησε, μεταξύ άλλων, για το διάστημα που χώρισαν και τις αιτίες που προκάλεσαν τον χωρισμό.

«Είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις, έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί μου ζήτησε να την παντρευτώ, αλλά δεν θέλω πια. Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και γω κατά καιρούς αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι», είπε ο ηθοποιός.

Σε ερώτηση για τον είναι ένα αντισυμβατικό ζευγάρι, η Δήμητρα Παπαδήμα απάντησε πως «νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί κατά βάθος αλλά οι συνθήκες μάς αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε».

Για το διάστημα που έμειναν χωριστά η ηθοποιός είπε: «Τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω γω τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης. Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό. Είναι καλλιτέχνης», πρόσθεσε.

«Εχθές έλεγα σε μία κοπέλα ότι ο ηθοποιός δεν πρέπει να σκέφτεται το ταμείο και το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε καλλιτέχνες, κάνουμε κάτι που είναι νεφελοειδές πράγμα μέσα στο κεφάλι μας», είπε ο Μποσταντζόγλου με την Παπαδήμα να επισημαίνει γελώντας πως «ναι αλλά πρέπει και να ζήσει ο καλλιτέχνης». «Ο καλλιτέχνης πρέπει να καίγεται, να γράφει ένα ποίημα και να τρελαίνεται», συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

«Έχω ζήσει παρενόχληση στον χώρο»

Για το κίνημα #MeToo και την παρενόχληση στον χώρο του θεάτρου η Δήμητρα Παπαδήμα είπε: «Δεν το δέχομαι το #MeToo, δεν μου αρέσει καθόλου. Κατ’ αρχάς δεν μ’ αρέσει ούτε η ονομασία ούτε το αγγλικό. Δεν μου αρέσει γιατί υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες, θηλυκά και θηλυκά στον χώρο, εκτός χώρου, στον δικό σας χώρο και τα λοιπά. Δεν είμαστε όλες ίδιες και θα μπορούσα να πάω και σε δίκες αυτές τις μέρες, που με φωνάζουν, αλλά ποιον να υπερασπιστώ; Αυτόν ή εκείνην; Και οι δυο είναι σκουπίδια, γιατί; Με τα σκουπίδια εννοώ ότι τα έκαναν μαντάρα. Δεν ήθελα, λοιπόν, να πάρω θέση γιατί είχα έναν Γιάννη και μια κόρη, στεναχωριέμαι όμως πολύ».

«Φυσικά έχω ζήσει και παρενόχληση στον χώρο. Σχεδόν πάντα παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και όταν πια φτάνει ο κόμπος στο χτένι, προσωπικά είτε έδινα μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά είτε έφευγα από τη δουλειά και έμενα άνεργη. Αυτό ήταν άγριο πράγμα γιατί και ο Γιάννης δεν ήταν ο κουβαλητής του σπιτιού, έπαιρνε τα λεφτά και πήγαινε και τα μοίραζε στους φτωχούς και σε αυτούς που δεν έχουν. Οπότε εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι μέσα στο ΜeΤoo, δεν βάζω τον εαυτό μου εκεί μέσα και η κόρη μου θα δυσανασχετήσει με αυτό που λέω», πρόσθεσε.

«Ξέρω και γυναίκες που κακομεταχειρίζονται άντρες και γυναίκες. Εγώ έχω υποστεί κακομεταχείριση και από γυναίκα», είπε η ηθοποιός με τον Μποσταντζόγλου να τη ρωτά «ε και δεν είσαι με το #MeToo;». «Όχι δεν είμαι με το #MeToo γιατί αυτοί είναι στο #MeToo και εγώ είμαι απέναντι από το #MeToo», απάντησε η Παπαδήμα.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα