Πέγκυ Τρικαλιώτη: “Λύγισε” on camera μιλώντας για την κόρη της

Διαβάζεται σε 2'
trikalioti
Πέγκυ Τρικαλιώτη glomex

Δεν έκρυψε τη συγκίνησή της η Πέγκυ Τρικαλιώτη μιλώντας για την έφηβη κόρη της και πώς ο ερχομός της τής έχει αλλάξει τη ζωή.

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε Γίνεται” το μεσημέρι του Σαββάτου (09/12) σε μία συνέντευξη με έντονη συναισθηματική φόρτιση.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην έφηβη κόρη της, Φραντζέσκα για την οποία όπως είπε, κάθε φορά που γίνεται αναφορά σε εκείνη συγκινείται, και η εμφάνισή της στην εκπομπή του Alpha δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

“Κάθε φορά που αναφέρομαι ή που μιλάνε για την κόρη μου… συγκινούμαι. Ακόμα και τόσα χρόνια μετά που δεν είναι μωρό”, είπε με τρεμάμενη φωνή η ηθοποιός και πρόσθεσε: “Αυτό μπορεί να μην το καταλαβαίνει η Φραντζέσκα στην καθημερινότητά της, ούτε εγώ μέσα στο χάος και την τρέλα μιας καθημερινότητας να της το εκφράζω καθημερινά, αλλά η ύπαρξή της για μένα είναι λόγος να ζω κι εγώ μαζί, δηλαδή, εγώ ως προσωπικότητα δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν δεν είχε έρθει η Φραντζέσκα, αν δεν είχε σταλεί γιατί νομίζω πως κάποιος μου την έστειλε. Μου έχει αλλάξει όλη μου τη ζωή”, είπε η ηθοποιός φανερά συγκινημένη.

Στη συνέχεια και στο ίδιο κλίμα, η ηθοποιός πρόσθεσε πως η κόρη της είναι συνέχεια στο μυαλό της και σχολίασε πως “είναι ένα κορίτσι που θα γίνει μία γυναίκα σιγά σιγά και έχει μεγάλη ενσυναίσθηση, συναισθηματική ευφυία, ένα πλάσμα με πάθος και με αυτό βγαίνει στη ζωή”.

Η συγκίνηση της Πέγκυς Τρικαλιώτη:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα