Peter Crombie: Πέθανε ο ηθοποιός του “Seinfeld”

Διαβάζεται σε 2'
crombie
Peter Crombie X@ThisThirsty

Σε ρόλο 71 ετών έφυγε από τη ζωή ο Αμερικανός ηθοποιός Peter Crombie. Ήταν ευρύτερα γνωστός για τον ρόλο του “Joe Davola” στην επιτυχημένη αμερικανική κωμική σειρά.

Ο Αμερικανός ηθοποιός Πίτερ Κρόμπι (Peter Crombie), έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών μετά από σύντομη ασθένεια.

Ο ηθοποιός είχε αγηπηθεί ιδαίτερα μέσα από τον κωμικό ρόλο του “Τζο Ντάβολα” στην τέταρτη σεζόν της επιτυχημένης αμερικανικής κωμικής σειράς, “Seinfeld“, η οποία προβλήθηκε από το 1989 έως το 1998 και θεωρείται “μητέρα” όλων των μετέπειτα κωμικών σειρών αλλά και τόσο επιδραστική, χωρίς την οποία το κωμικό τοπίο των επόμενων δεκαετιών δε θα ήταν αναγνωρίσιμο.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την πρώην σύζυγό του Nadine Kijner, η οποία περιέγραψε το “σοκ και την ακραία θλίψη” της απώλειας του Crombie, σε μια δήλωση που μοιράστηκε στο Instagram την Τετάρτη (10/01).

Μαζί με φωτογραφίες από το γαμήλιο πάρτι της ίδιας και του Κρόμπι, η Kijner έγραψε: “Με σοκ και μεγάλη θλίψη μοιράζομαι ότι ο πρώην σύζυγός μου πέθανε σήμερα το πρωί. Σε ευχαριστώ για τόσες υπέροχες αναμνήσεις και για το ότι ήσουν τόσο καλός άνθρωπος.

Τόσοι πολλοί άνθρωποι σε αγάπησαν γιατί ήσουν μια ευγενική, δοτική, στοργική και δημιουργική ψυχή“.

Η ίδια μιλώντας στο TMZ έκανε γνωστό ότι ο Κρόμπι πέθανε μετά από σύντομη περίοδο ασθένειας. Ωστόσο, η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.

Ο Κρόμπι εντάχθηκε στο καστ του “Seinfeld” το 1992, όταν ανέλαβε τον ρόλο του “Crazy”, “Τζο Ντάβολα”, ο οποίος πέρασε πέντε επεισόδια τρομοκρατώντας και βασανίζοντας τον πρωταγωνιστή της σειράς Jerry Seinfeld.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα