Πέθανε ο τράπερ Gameboy Melody

Πέθανε ο τράπερ Gameboy Melody
Ο τράπερ Gameboy Melody Caption/Instagram

Σε ηλικία 23 ετών έχασε τη ζωή του ο τράπερ Gameboy Melody. Τα συλληπητήρια από τους φαν του.

Θλίψη έχει επικρατήσει στην trap κοινότητα της χώρας, καθώς ο διάσημος τράπερ Gameboy Melody έχασε τη ζωή του σε ηλικία 23 ετών, το Σάββατο (2/9).

Μερικά από τα κομμάτια που κυκλοφόρησε και συγκέντρωσαν εκατομμύρια views είναι τα Matchy Matchy, Hoodstars, Love Stories.

Αρκετοί από τους φαν του στέλνουν συλληπητήρια στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη, σχολιάζοντας στις φωτογραφίες του στο Imstagram.

“RIP σε έναν μάγκα με όνειρα και σκληρή δουλειά για την μουσική του”, “Ότι και να πω είναι λίγο… Η οικογένεια που σε γνωρίσαμε και αγαπήσαμε πλέον είναι μικρότερη, να ζήσουνε να σε θυμούνται και ‘μείς μαζί μέσα από την μουσική τους, δεν ξέρεις τι να πεις πραγματικά, συλλυπητήρια και κουράγιο σε οικογένεια και φίλους”, “Καλό παράδεισο μεγαλε”, είναι μερικά από τα σχόλια.

Από την πλευρά του, ο αδερφός του και επίσης τράπερ YOUNG T (YT) με story του στο Instagram έκανε γνωστό πως ο 23χρονος Gameboy Melody έπασχε από κάποια ασθένεια, από την οποία νικήθηκε το Σάββατο (2/9).

“Με θερμή μας λύπηση, σας ανακοινώνουμε ότι ο φίλος και αδελφός μας Gameboy Melody, έφυγε από την ζωή το Σάββατο 2/9. Φίλοι και γνωστοί καλούνται να τον αποχαιρετήσουν την Τετάρτη 6/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο.

Σας περιμένουμε όλους Τετάρτη 6/9 στις 11.30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο”.

Caption/Instagram

Σημειώνεται ότι ο ΥΤ έσπευσε να υπογραμμίσει πως ο Gameboy πέθανε εξαιτίας της ασθένειας από την οποία έπασχε και όχι από τροχαίο, καθώς αρκετά μέσα ενημέρωσης συνέδεσαν το όνομά του με το τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας (4/9), στην Πέτρου Ράλλη στου Ρέντη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα