Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στον τζόγο και η σχέση με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ

Πέτρος Λαγούτης: Ο εθισμός στον τζόγο και η σχέση με τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ
Πέτρος Λαγούτης glomex - ert

Ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη σχέση με την συνάδελφό του, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Όσα είπε για τα "σκοτάδια" του.

Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα βήματά του στον χώρο του θεάτρου, στον εθισμό του στον τζόγο, αλλά και στην σύντροφό του.

Μιλώντας για τον εθισμό του στον τζόγο τόνισε: «Υπήρχαν κάποιες στιγμές διαύγειας, στις οποίες κατάλαβα ότι αν δεν κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, αυτό θα ζεις. Οπότε μην παραπονιέσαι γιατί μόνος σου έχεις έρθει σε αυτό το σημείο. Θολούρα είναι η σωστή λέξη, γιατί όταν είσαι μέσα σε έναν εθισμό, στον τζόγο δηλαδή, κυριεύεται το μυαλό σου από τον εθισμό. Κάνει κουμάντο και όταν δεν το σκέφτεσαι. Σκέφτεσαι πως θα βρεις λεφτά και όλα ορίζονται από αυτό. Οπότε σε κάποιες στιγμές διαύγειας δεν σου φταίει κανείς, καμία κοινωνία, κανένας κακός συνεργάτης, μόνος σου έχεις φέρει τον εαυτό. Οταν είσαι έτοιμος, θα βγεις».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στη σειρά “Παγιδευμένοι”, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Ο ίδιος αποκάλυψε πως η σχέση τους μετρά έξι μήνες και παρότι είναι κάτι που δεν κρύβουν, δεν τους αρέσει να το διαφημίζουν.

«Είναι γνωστό ότι έχω σχέση και είναι κάτι που δεν το κρύβουμε, αλλά δεν το διατυμπανίζουμε. Είμαι πάρα πολύ ωραία. Ψιλομένουμε μαζί. Είμαστε μαζί κανένα εξάμηνο. Είναι κάτι που δεν αφορά μόνο εμένα, αφορά και έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό που λέω τώρα, το έχουμε συζητήσει, ξέρει ότι θα το πω, δε το κρύβουμε αλλά εντάξει, με μέτρο.
Είμαι πλέον σε μια ηλικία που δε μπαίνω σε καμία σχέση αν δεν είμαι καλά μέσα σε αυτή. Αν δε βρισκόταν στη ζωή μου ένας άνθρωπος που να ήταν συν στη ζωή μου – εύχομαι κι εγώ να είμαι στη δική της – και να μου προσφέρει χαρά, ομορφιά και θετικότητα, δε θα έμπαινα σε σχέση.

Δε θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερο όταν λες ότι θες να είσαι με έναν άνθρωπο που θα προχωράς μαζί και θα δίνει καλή ενέργεια ο ένας στον άλλον. Δεν θέλω δράματα. Αυτά που ζούσαμε στα 25 μας, δεν τα θέλω. Μπορεί να υπάρχει και πάθος και ένταση στη ζωή μας αλλά χωρίς αυτές τις χαζές εμμονικές τάσεις που έχουμε στα 25», είπε ο Πέτρος Λαγούτης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα