Ρόμπι Γουίλιαμς: Γιατί αρνήθηκε να γίνει ο διάδοχος του Φρέντι Μέρκιουρι

Ρόμπι Γουίλιαμς: Γιατί αρνήθηκε να γίνει ο διάδοχος του Φρέντι Μέρκιουρι
AP

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε το παρασκήνιο και την πρόταση που του έγινε από το συγκρότημα Queen να πάρει τη θέση του Φρέντι Μέρκιουρι.

Εξαιτίας της χαμηλής του αυτοπεποίθησης ο Ρόμπι Γουίλιαμς απέρριψε την πρόταση του να γίνει ο τραγουδιστής των Queen.

Όπως αποκάλυψε ο Βρετανός ποπ σταρ, πριν από μερικά χρόνια είχε συνεργαστεί με τον Μπράιαν Μέι και τον Ρότζερ Τέιλορ για την επανεγγραφή του τραγουδιού «We Are The Champions», το 2001, για την ταινία «A Knight’s Tale». Μετά από αυτή τη συνεργασία τα δύο μέλη του συγκροτήματος ζήτησαν από τον Γουίλιαμς να γίνει αυτός ο διάδοχος του Φρέντι Μέρκιουρι.

Μιλώντας στο SiriusXM ο τραγουδιστής είπε: «Αν και είμαι πολύ σίγουρος μπροστά στο μικρόφωνο, έχω πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση. Και σκέφτηκα να τους προστατέψω από το θράσος μου, ακόμη και του να βγω στη σκηνή και να είμαι το ίδιο καλός με τον Φρέντι Μέρκιουρι. Είναι, για μένα, σαν άγγελος. Είναι θεός. Ήταν απλά πάρα πολύ τρομακτικό».

Μετά την άρνηση του Ρόμπι, οι Queen συνεργάστηκαν με τον Πολ Ρότζερς, από το 2004 μέχρι και το 2009, ενώ από το 2011 τραγουδιστής του συγκροτήματος είναι ο Άνταμ Λάμπερτ.

Για τον Λάμπερτ ο Γουίλιαμς είπε: «Αν δεν ήταν τόσο αξιαγάπητος, που είναι, τότε θα ήμουν απλώς τρομοκρατημένος από το μεγάλο του ταλέντο. Η φωνή του είναι απίστευτη. Και είναι ένας απίστευτος καλλιτέχνης και ένας υπέροχος άνθρωπος».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα