Σαμάνθα Φοξ: Παντρεύτηκε τη σύντροφό της – Η λαμπερή τελετή

Σαμάνθα Φοξ: Παντρεύτηκε τη σύντροφό της – Η λαμπερή τελετή
Η Σαμάνθα Φοξ video printscreen

Η Σαμάνθα Φοξ παντρεύτηκε την αγαπημένη της, Λίντα Όλσεν. Δείτε τις φωτογραφίες από την εντυπωσιακή τελετή.

Η Σαμάνθα Φοξ ενώθηκε και επίσημα με τα δεσμά του γάμου με τη σύντροφό της, Λίντα Όλσεν, σε μια εντυπωσιακή τελετή που έγινε στο Έσσεξ την Παρασκευή.

Η ίδια εντυπωσίασε, φορώντας ένα νυφικό στράπλες φόρεμα, το οποίο είχε αστραφτερές λεπτομέρειες και πέπλο. Την εμφάνιση ολοκλήρωσε με ασημένια ψηλοτάκουνα.

Η Φοξ έφτασε στον χώρο της δεξίωσης με ένα λευκό ταξί διακοσμημένο με ροζ κορδέλες, με τον αριθμό κυκλοφορίας να γράφει: «Η Σαμ και η Λίντα παντρεύονται, στις 18 Ιουνίου 2022».

Η σύζυγος της Σαμ, Λίντα, η οποία απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, φορούσε ένα εντυπωσιακό νυφικό με μακρύ πέπλο.

Η Σαμ και η Λίντα αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2020, με έναν εκπρόσωπο της σταρ να λέει τότε: «Η Σαμ και η Λίντα είναι τόσο ευτυχισμένες και θέλουν να περάσουν το υπόλοιπο της ζωής τους μαζί. Είναι ερωτευμένες και θέλουν να το επισημοποιήσουν».

Οι δύο γυναίκες είναι μαζί από το 2016. Η έναρξη της σχέσης τους ήρθε ένα χρόνο μετά τον θάνατο της επί 16 χρόνια συντρόφου της Φοξ, Μίρα Στράτον, που έφυγε από τη ζωή το 2015. Να σημειωθεί ότι η Σαμάνθα Φοξ έκανε coming outτο 2003, όταν επιβεβαίωσε τη σχέση της με τη Στράτον.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version