Shanina Shaik: Η συγκινητική στιγμή που αντλεί γάλα από το στήθος της κατά τη διάρκεια μακιγιάζ

Shanina Shaik: Η συγκινητική στιγμή που αντλεί γάλα από το στήθος της κατά τη διάρκεια μακιγιάζ
Shanina Shaik AP

Μήνυμα γυναικείας ενδυνάμωσης από το διάσημο μοντέλο Shanina Shaik. Αντλεί γάλα για το μωρό της κατά τη διάρκεια μακιγιάζ και περιγράφει τις προκλήσεις της μητρότητας.

Μια καθημερινή – κατά τ’ άλλα – στιγμή της Shanina Shaik “φυλάκισε” ο φωτογραφικός φακός κατά τη διάρκεια μακιγιάζ του διάσημου μοντέλου που επέλεξε να δώσει με τον δικό της τρόπο ορατότητα στο ζήτημα του μητρικού θηλασμού.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η Shanina Shaik μοιράστηκε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της, όπου “έκλεψε” κάποια λεπτά κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ για να αντλήσει γάλα από το στήθος της για το μωρό της.

Στην ανάρτησή της, περιγράφει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ως νέα μητέρα κατά την επιστροφή της στη δουλειά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες.

Στην ανάρτησή της έγραψε:

“Σ’ ευχαριστώ @jullienandhailey για την αποτύπωση αυτής της στιγμής. Κατά τη διάρκεια ενός μακιγιάζ, εκμεταλλεύτηκα αυτή τη στιγμή για να αντλήσω γρήγορα το γάλα της Zai. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που επέστρεψα στη δουλειά, αλλά ανακάλυψα επίσης ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο, σωματικά και συναισθηματικά. Καταλαβαίνω τις δύσκολες προκλήσεις που υφίστανται οι μητέρες. Η δημιουργία ισορροπίας στη ζωή σας μπορεί να είναι δύσκολη. Μπράβο στις καταπληκτικές μητέρες που αντιμετωπίζουν όλες αυτές τις προκλήσεις τόσο αβίαστα!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα