Sofia Vergara: Μεταμορφώνεται σε βαρώνο κοκαΐνης στη νέα σειρά του Netflix, Griselda

Διαβάζεται σε 3'
Sofía Vergara
Sofía Vergara AP

H Sofia Vergara πρωταγωνιστεί σε ρόλο-έκπληξη για τη μέχρι τώρα καριέρα της, στη νέα σειρά περιορισμένων επεισοδίων του Netflix με “άρωμα” Narcos.

Να ξεδιπλώσει μια διαφορετική πλευρά της ετοιμάζεται η Sofia Vergara. Η 51χρονη σταρ που αγαπήθηκε πολύ στο Modern Family, θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη σειρά περιορισμένων επεισοδίων του Netflix, Griselda.

Πρόκειται για ένα δράμα έξι επεισοδίων, όπου η Vergara υποδύεται τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Griselda Blanco, μιας βαρώνου του Μαϊάμι με δολοφονικές διαθέσεις.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον παραγωγό του Narcos και του Narcos: Mexico Eric Newman και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Andrés Baiz. Εκτός από την Sofia Vergara, στη σειρά πρωταγωνιστεί επίσης η σταρ της λατινικής μουσικής Carolina Giraldo (γνωστή και ως Karol G), η οποία υποδύεται την Carla, μία από τις πιο έμπιστες της Griselda.

Το τρέιλερ της σειράς, που μόλις κυκλοφόρησε από το Netflix και κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιανουαρίου, δίνει, όπως αναφέρει το People μια λεπτομερή ματιά στην αρχηγό του κολομβιανού καρτέλ ναρκωτικών, γνωστή ευρέως ως “η νονά”.

Το τρέιλερ ξεκινά με μια σκηνή στο δικαστήριο, στην οποία μια γυναίκα λέει ότι “η Griselda Blanco είναι ιδιοκτήτρια του Μαϊάμι και διανέμει κοκαΐνη” τα τελευταία τρία χρόνια. Ένας άνδρας δίπλα της προσθέτει: “Η επιχείρηση της Blanco ήταν αποτελεσματική, θανατηφόρα και απίστευτα επιτυχημένη”.

Καθώς υπενθυμίζεται στους θεατές ότι η σειρά είναι εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα, η Griselda λέει: Υπάρχουν πολλές γυναίκες που εγκαταλείπουν τον άνδρα αλλά όχι τη σύζυγο. Ορκίζομαι ότι ξέρω τι κάνω”. Έπειτα, συνεχίζει με ένα απόσπασμα όπου Griselda να μιλάει σε μια ομάδα ανδρών και γυναικών έξω από ένα μοτέλ.

“Αυτή είναι η χώρα των ονείρων. Έχουμε τη δύναμη να ξαναφέρουμε τον ενθουσιασμό στις βαρετές ζωές τους”, λέει στα ισπανικά.

Καθώς η μουσική κλιμακώνει, η Griselda φαίνεται να προσπαθεί να κάνει μια συμφωνία για ναρκωτικά όταν ένας άνδρας λέει στα ισπανικά: “Πήγαινε σπίτι σου, κυρία”. Και προσθέτει: “Θα πω σε κάθε ντίλερ στο Μαϊάμι να μην αγγίξει την κόκα σου”.

Στη συνέχεια, ένα σπίτι πυρπολείται και προβάλλεται μια άποψη της σκηνής του εγκλήματος.
“Μια γυναίκα είναι πίσω από όλα αυτά. Αν τραβήξεις το σωστό χαρτί, όλο το σπίτι γκρεμίζεται”, λέει μια γυναίκα, ενώ φαίνεται μια φωτογραφία της Griselda σε έναν τοίχο όπου ξεδιπλώνεται η έρευνα για κάποιο έγκλημα.

Αφού η Carla λέει στη Griselda ότι ο κόσμος ρωτάει για εκείνη στην Κολομβία, εκείνη ακούγεται να λέει: “Μετά από όλα όσα πέρασα, δεν πρόκειται να τα δώσω για το τίποτα. Θέλεις να δεις πόσο μακριά θα φτάσω;”

Στη συνέχεια, η Griselda εμφανίζεται να στέκεται μπροστά σε μια φωτιά, ενώ ο κόσμος συνωστίζεται γύρω της, και οι λέξεις “βασίλισσα”, “καινοτόμος”, “μητέρα” και “δολοφόνος” αναβοσβήνουν στην οθόνη.

Ντυμένη με λευκό κοστούμι, η Griselda εμφανίζεται να μπαίνει σε ένα γραφείο, ενώ κάποιος σχολιάζει ότι περπατάει “σαν αφεντικό”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα