Σοφία Χατζηπαντελή: Ποζάρει topless με το νέο εντυπωσιακό της look

Διαβάζεται σε 2'
Σοφία Χατζηπαντελή
Σοφία Χατζηπαντελή Instagram/@sophiahadjipanteli

Το διάσημο μοντέλο Σοφία Χατζηπαντελή άλλαξε ξανά τα μαλλιά της, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Η φωτογραφία στο Instagram και το βίντεο στο TikTok.

Η Σοφία Χατζηπαντελή αγαπά τις αλλαγές και το έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από τα πολλά και διαφορετικά looks της, αλλά και τις πρωτότυπες στυλιστικές της επιλογές, που είναι ιδιαίτερα τολμηρές.

Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, η μέχρι πρότινος κριτής του “My Style Rocks” και διάσημο μοντέλο, πειραματίζεται συχνά με το χρώμα και το μήκος των μαλλιών της.

Την έχουμε δει με μαύρα μακριά μαλλιά, αλλά και με κοντό ξανθό καρέ. Σε πρόσφατες φωτογραφίες την είδαμε να ποζάρει με ροζ και γαλάζιες αποχρώσεις στα μαλλιά, ενώ πιο πριν είχε “υιοθετήσει” ένα χάλκινο – πορτοκαλί χρώμα.

Τώρα, η Σοφία Χατζηπαντελή προχώρησε σε ένα νέο hair look που της ταιριάζει πολύ, βάφοντας τα μαλλιά της ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα και προσθέτοντας μακριά extensions.

Η ίδια είχε μοιραστεί στιγμιότυπα από την διαδικασία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ μετά παρουσίασε το νέο της look με μια πολύ όμορφη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή ποζάρει στον φακό, topless, με τα νέα της μαλλιά και γράφει:  “Good hair, good skin, good heart…can’t complain.”

Η ανάρτηση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο Instagram

Η Σοφία Χατζηπαντελή μοιράστηκε και ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok, χαμογελώντας και δείχνοντας περήφανα το νέο της hair look.

Το βίντεο της Σοφίας Χατζηπαντελή στο TikTok

Υπενθυμίζεται πως στον νέο κύκλο του “My Style Rocks”, την Σοφία Χατζηπαντελή θα αντικαταστήσει στη θέση της κριτή η Έβελυν Καζαντζόγλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα