Στη Νορβηγία ο Καπουτζίδης: Πέτυχε το Βόρειο Σέλας – Εντυπωσιακές εικόνες

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Καπουτζίδης και Νίκος Μπόικος είδαν το Βόρειο Σέλας
Γιώργος Καπουτζίδης και Νίκος Μπόικος είδαν το Βόρειο Σέλας Instagram/@ykapoutzidis

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μπόικος ταξίδεψαν στη Νορβηγία και απόλαυσαν από κοντά το εντυπωσιακό Βόρειο Σέλας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο.

Ένα ονειρικό ταξίδι στη Νορβηγία ταξίδεψε ο δημοφιλής σεναριογράφος και ηθοποιός Γιώργος Καπουτζίδης, παρέα με τον φίλο του και γνωστό pastry chef, Νίκο Μπόικο.

Οι δυο τους βρέθηκαν στην πόλη Bergen, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο νορβηγικό νησί Sommarøy, όπου κατάφεραν να απολαύσουν από κοντά το Βόρειο Σέλας ή Aurora Borealis.

Το Σέλας είναι ένα εντυπωσιακό φωτεινό ουράνιο φαινόμενο που παρατηρείται στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας και είναι ορατό κυρίως στους πόλους, για αυτό και ονομάζεται επίσης Πολικό Σέλας. Όταν το φαινόμενο συμβαίνει στο Βόρειο πόλο αποκαλείται Βόρειο σέλας, ενώ αντίστοιχα όταν παρατηρείται στο Νότιο πόλο αποκαλείται Νότιο σέλας.

Οι δύο φίλοι κατέγραψαν το εντυπωσιακό φαινόμενο και μοιράστηκαν φωτογραφίες και βίντεο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ενώ πόζαραν φορώντας ζεστά ρούχα μπροστά από τα υπέροχα πράσινα φώτα!

Δείτε τις αναρτήσεις Καπουτζίδη – Μπόικου με το Βόρειο Σέλας

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα