Τάμτα: Η απίστευτη μεταμόρφωσή της σε alien – Άφωνοι οι φανς της

Τάμτα: Η απίστευτη μεταμόρφωσή της σε alien – Άφωνοι οι φανς της
Τάμτα papadakispress

Η εντυπωσιακή φωτογράφηση της Τάμτα, ως εξωγήινο πλάσμα. Δείτε τις αναρτήσεις της τραγουδίστριας.

Η Τάμτα πραγματοποίησε μια άκρως ανατρεπτική φωτογράφηση, για λογαριασμό του LOAD Magazine, με την ίδια να μεταμορφώνεται σε alien.

Η μεταμόρφωση της Τάμτα είναι εντυπωσιακή, με τους χρήστες των social media να μένουν άφωνοι, αλλά και να υποκλίνονται στη δημιουργικότητα της δημοφιλούς τραγουδίστριας.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε η Τάμτα στο περιοδικό, αναφέρθηκε στον ρόλο της δημιουργικότητας στη ζωή της, μιλώντας παράλληλα για την πηγή της έμπνευσής της και την αγάπη της για τη μόδα.

“Η σύνδεση με τις ρίζες της δημιουργικότητάς μου κατά τη διαδικασία προετοιμασίας του νέου μου άλμπουμ, Identity Crisis , ήταν μια πραγματικά μεταμορφωτική εμπειρία. Περιλάμβανε βαθιά ενδοσκόπηση, εξερεύνηση του βάθους της καλλιτεχνικής μου έκφρασης και ανακάλυψη της ουσίας αυτού που με οδηγεί ως μουσικό. Ακουμπώντας στην καταγωγή μου, μπόρεσα να εμφυσήσω μια γνήσια αίσθηση πάθους και αυθεντικότητας σε κάθε πτυχή του άλμπουμ”, αναφέρει η Τάμτα, μιλώντας στο περιοδικό.

Η μόδα ήταν πάντα ένα ισχυρό εργαλείο για προσωπική και καλλιτεχνική έκφραση, ειδικά για τους καλλιτέχνες της ποπ. Μου επιτρέπει να επικοινωνήσω οπτικά τα συναισθήματά μου, να βελτιώσω τις ερμηνείες μου και να δημιουργήσω μια μαγευτική σκηνική παρουσία. Η μόδα με βοηθά να πω μια ιστορία και να συνδεθώ με το κοινό μου σε οπτικό επίπεδο, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία της μουσικής μου”, συνεχίζει η ίδια.

Δείτε τις αναρτήσεις της Τάμτα στο Instagram

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα