Τάσος Κωστής: “Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη ”νικητής”. Δεν νικιέται ο καρκίνος”

Διαβάζεται σε 2'
Τάσος Κωστής: “Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη ”νικητής”. Δεν νικιέται ο καρκίνος”
Τάσος Κωστής

Για την μάχη του με τον καρκίνο μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Τάσος Κωστής στην εκπομπή “Ζω Καλά”. Όσα είπε.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Ζω Καλά” βρέθηκε καλεσμένος το Σάββατο (18/4) ο Τάσος Κωστής.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε εκτενώς στην περιπέτεια υγείας του καθώς πριν από 12 χρόνια έδωσε τη δικιά του μάχη με τον καρκίνο.

Δεν χρησιμοποιώ τη λέξη ”νικητής”. Είμαι ισοπαλία. Δεν νικιέται ο καρκίνος. Είμαστε ισοπαλία. Κάθεται φρόνιμα, ούτε εγώ τον σκέφτομαι”, είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Η γυναίκα μου λιποθύμησε, έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Τότε, τη λέξη ”καρκίνος” δεν μπορούσαμε να την πούμε. Ήταν δύσκολο να βάλεις αυτή τη λέξη στο στόμα σου και να μην ανατριχιάζεις. Μου είπε ο γιατρός ”Θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα πάνε καλά”, 

“Έκανα παρέα με την αγία υπομονή και ανέβηκα τον Γολγοθά γιατί έκανα χειρουργείο, θεραπείες, ακτινοθεραπείες. Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια πια, είμαστε εντάξει”, αποκάλυψε.

“Δεν είπα ποτέ “γιατί σε μένα”. Αυτό έτυχε, δε γυρίζω να κοιτάξω πίσω, από εκεί και πέρα είναι το θέμα τι κάνουμε… Ήμουν καπνιστής”, κατέληξε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα