Τέιλορ Σουίφτ: Έβηξε και οι “Swifties” έπαθαν πανικό – Τα σενάρια για την υγεία της

Διαβάζεται σε 3'
Τέιλορ Σουίφτ
Τέιλορ Σουίφτ 2024 Toru Hanai/AP Photo

Ανησυχία έχει προκαλέσει στους θαυμαστές της η Τέιλορ Σουίφτ, με αφορμή ένα κλιπ που κάνει τον γύρο του διαδικτύου από την τελευταία συναυλία της στη Σιγκαπούρη.

Κάθε κίνηση της Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) συζητιέται, αναλύεται και απασχολεί τους απανταχού “Swifties”, όπως λέγονται χαρακτηριστικά οι θαυμαστές της.

Η διάσημη pop star ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο τους τελευταίους 12 μήνες, στο πλαίσιο της περιοδείας της “Eras Tour“, και ένας από τους σταθμούς του εξαιρετικά επιτυχημένου tour της είναι και η Σιγκαπούρη, όπου η Τέιλορ Σουίφτ δίνει τις τελευταίες ημέρες μία σειρά από sold out συναυλίες.

Σε ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων που δημοσιεύτηκε στο TikTok και εδώ και λίγες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η 34χρονη pop star φαίνεται να βήχει επανειλημμένα και να καθαρίζει τον λαιμό της, την ώρα που τραγουδά την επιτυχία της “Delicate” στους θαυμαστές της στη Σιγκαπούρη.

Το βίντεο προκάλεσε τεράστια ανησυχία στους fans της καθώς μία πιθανή αδιαθεσία της Τέιλορ Σουίφτ -και κατ’ επέκταση μία αναβολή ή ακύρωση των εμφανίσεών της- θα μπορούσε να αποδειχθεί καταστροφική.

Ελπίζω να είναι καλά. Έβηχε“, έγραψε ένας “Swiftie”, που μοιράστηκε το κλιπ στο TikTok.

Ωχ όχι, χρειάζεται λίγη ξεκούραση“, απάντησε κάποιος άλλος. “Έβηχε και κατά τη διάρκεια της δικής μας συναυλίας“, πρόσθεσε ένας τρίτος.

Σημειώνοντας ότι το τελευταίο σκέλος της περιοδείας της ήταν στην Αυστραλία, ένας άλλος θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ είπε: “Όλοι έχουν προσβληθεί από γρίπη στην Αυστραλία, ίσως κόλλησε“.

Ένα άλλο άτομο έγραψε: “Οι περισσότεροι άνθρωποι που πήγαν στα σόου του Σίδνεϊ κόλλησαν covid, η καημένη η Τέιλορ μάλλον έπαθε το ίδιο“.

Taylor Swift: Δείτε το απόσπασμα

@heyjoshd hope she’s okay. she’s been coughing 🥹 #TheErasTour #TheErasTourSG #TaylorSwift ♬ original sound – heyjoshd

Φαίνεται πάντως πως οι συνεργάτες της pop star είχαν προβλέψει ένα μεγάλο διάλειμμα για εκείνη, αφού σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, μετά την τελευταία της συναυλία στη Σιγκαπούρη στις 9 Μαρτίου 2024 επιστρέφει στη σκηνή δύο μήνες μετά, στις 9 Μαΐου στο Παρίσι.

Ξεκινώντας από τη Γαλλία, η Σουίφτ θα ολοκληρώσει το ευρωπαϊκό σκέλος στο Λονδίνο τον Αύγουστο, πριν επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες για μερικές συναυλίες τον Οκτώβριο.

Προφανώς η ομάδα της Σουίφτ κάνει τα πάντα για τη σταρ όσο βρίσκεται σε περιοδεία για να διασφαλίσει ότι δεν θα αρρωστήσει.

Όπως αναφέρει το Unilad, πηγή μιλώντας στο Yahoo Lifestyle αναφέρθηκε στο αυστηρό καθεστώς γύρω από την τραγουδίστρια: Όταν η Τέιλορ βρίσκεται σε περιοδεία, εφαρμόζονται αυστηρά μέτρα για να μην αλληλεπιδρά με κανέναν εκτός της “φούσκας” της, καθώς δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν να αρρωστήσει σε καμία περίπτωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα