Θανάσης Βισκαδουράκης: “Πίστευα ότι λένε αλλιώς τη μητέρα μου” – Η συγκίνηση για τον γιο του

Διαβάζεται σε 3'
Θανάσης Βισκαδουράκης
Θανάσης Βισκαδουράκης glomex

Για τα παιδικά χρόνια στο ορφανοτροφείο, τη γνωριμία με τη σύζυγό του και τον γιο του Ιερώνυμο μίλησε ο Θανάσης Βισκαδουράκης σε μία συνέντευξη γεμάτη συγκίνηση και αισιοδοξία.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μαμά-δες” της ΕΡΤ βρέθηκε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και μοιράστηκε με την Τζένη Θεωνά άγνωστες πτυχές της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε αρχικά για τον ερχομό του γιου του στη ζωή, που δεν ήταν καθόλου εύκολος όπως είπε, και εξήγησε πως “δεν περίμενα γιατί και εγώ ήμουν αγνώστου ταυτότητας του πώς έρχεται ένα παιδί στη ζωή. Δεν είναι εύκολη η εγκυμοσύνη, δεν είναι εύκολο να μεγαλώσεις ένα παιδί. Όταν χάσαμε το πρώτο, η Κατερίνα κατέρρευσε. Ποιον να ρωτήσω, εγώ οικογένεια δεν έχω… ποιος να μου δώσει συμβουλή; Ευτυχώς μετά από λίγο καιρό, 6-7 μήνες, ήρθε ο μικρός. Πάλι ταλαιπωρηθήκαμε να γεννηθεί και προσευχόμουν κάθε μέρα. Έλεγα ότι ‘θα αντέξω άλλη μια δυσκολία, αλλά στείλτο μου γερό’. Κατάλαβα ότι η επιβίωση δεν ζωή, η ζωή είναι ωραία και με λίγα […] Όσο μεγαλώνεις η ζωή γίνεται ομορφότερη”.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα λόγια που του είχε πει παλαιότερα ο Θάνος Ασκητής και ήταν αυτά που τον ταρακούνησαν και τον έκαναν να δει τη ζωή εντελώς διαφορετικά.

“Σε μια εκπομπή στο MEGA ήμασταν πολλοί ηθοποιοί και μου λέει ο Θάνος Ασκητής, ‘έλα εδώ μικρέ, κάνεις λάθος. Θα κάνεις σχέση έστω και για ένα μήνα’. Λέω ‘γιατί’; ‘Εσύ πρέπει να αγαπάς το εμείς, πρέπει να είσαι πρότυπο για τα νέα παιδιά‘. Φεύγω από τη Μεσογείων, πιάνω την Αλεξάνδρας και φτάνω στο βουνό που έμενα στον Περισσό, περπατούσα σχεδόν δύο ώρες! Παραιτούμαι από το θέατρο για να βρω τον εαυτό μου και αρχίζω και γράφω τα πρώτα για το βιβλίο της ζωής μου. Βάφω το σπίτι μου και αρχίζω να ψάχνω τον εαυτό μου. Ξεκινάω βγαίνω με συναδέλφους και κάτι με έτρωγε.. αρχίζω διαβάζω, κάνω λέιζερ στα μάτια και κάπου εκεί μπήκε σφήνα η Κατερίνα (σ.σ. η σύζυγός του)”, είπε ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τον γιο του Ιερώνυμο και όσα αγαπάει να κάνει αλλά και το bullying που δέχεται στο σχολείο λόγω της σωματοδομής του.

“Μας το είπε και είναι ωραίο που το συζητάμε. Αλλά έτσι είναι και η κοινωνία! Του είπα δεν στεναχωριόμαστε, δεν μασάμε, τα λέμε όλα στη μαμά, στον μπαμπά και στους δασκάλους. Του λέω ότι και εμείς στο ορφανοτροφείο παίζαμε ξύλο αλλά μετά αγαπιόμασταν. Γι’ αυτό τα παιδιά είστε τα ωραιότερα πλάσματα του κόσμου, γιατί τσακώνεστε και τα βρίσκετε, ενώ οι μεγάλοι δεν μπορούν λόγω του εγωισμού”, είπε αρχικά ο Θανάσης Βισκαδουράκης και εξομολογήθηκε στη συνέχεια πως θα ήθελε πολύ να έχει γνωρίσει τη μητέρα του.

Θα ήθελα πολύ να είχα γνωρίσει τη μαμά μου. Στο σχολείο την έλεγα Αθανασία αλλά στα χαρτιά κατάλαβα ότι την λένε Αναστασία. Ξέρεις τι ωραίο είναι να περιμένει ο πατέρας σου έξω από το σχολείο; Πολύ σπουδαίο να είμαστε στις γιορτές των παιδιών. Πρέπει να πάμε, τι πάει να πει είμαι κουρασμένος; Αυτό λέω στην Κατερίνα, ‘δεν το κάναμε μαζί;’. Γιατί να περιμένω τη μαμά, τη νταντά; Θα κουραστούμε. Δεν πρέπει; Δεν θέλω βοήθεια, το σπίτι είναι ιερό, είναι Εκκλησία. Δεν θέλω να μπει κάποιος άλλος”, είπε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα