Thor Bjornsson: Θλίψη για το “Βουνό” του “Game of Thrones” – Έχασε την κόρη του

Διαβάζεται σε 2'
Thor Bjornsson και Kelsey Henson
Thor Bjornsson και Kelsey Henson Instagram / @thorbjornsson

Την απώλεια της κορούλας τους, η οποία γεννήθηκε πρόωρα στις 21,5 εβδομάδες κύησης, θρηνούν ο ηθοποιός Thor Bjornsson και η σύζυγός του. Η ανάρτησή του στο Instagram.

Θρήνος για τον δημοφιλή ηθοποιό Thor Bjornsson και την σύζυγό του, Kelsey Henson, καθώς έχασαν το μωράκι που περίμεναν.

Ο Bjornsson, που έγινε ευρέως γνωστός ως το “Βουνό” στην επιτυχημένη σειρά “Game of Thrones”, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες κρατάνε μαζί με την σύζυγό τους την κορούλα τους, έγραψε πως γεννήθηκε πολύ πρόωρα (στις 21,5 εβδομάδες, ενώ μια εγκυμοσύνη θεωρείται ολοκληρωμένη στις 40 εβδομάδες κύησης) και η καρδιά της σταμάτησε να χτυπά.

H ανάρτηση του ηθοποιού:

Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τη γέννηση της κόρης μας Grace Morgan Hafthorsdottir που γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου στις 21,5 εβδομάδες κύησης. Μετά από αισθητή μείωση της κίνησης διαπιστώσαμε ότι η καρδιά της είχε σταματήσει να χτυπάει. Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν τον πόνο μας γι’ αυτή την απώλεια ή την ευτυχία που μπορέσαμε να περάσουμε χρόνο με την κόρη μας. Είναι απολύτως όμορφη, με ξανθές βλεφαρίδες και ένα μικρό χαμόγελο για τη μαμά και τον μπαμπά. Η αγάπη που νιώθουμε γι’ αυτήν είναι συντριπτική. Η θλίψη που νιώθουμε θα είναι μαζί μας για πάντα, αλλά το ίδιο και η αγάπη. Όλες οι ελπίδες και τα όνειρά μας γι’ αυτήν τα χάσαμε, αλλά ξέρω ότι θα είναι ξανά μαζί μας. Το πνεύμα της θα ζει μέσα από εμάς και τα αδέρφια της. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή αυτή τη στιγμή καθώς θρηνούμε αυτή την αβάσταχτη απώλεια. Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια και για την υποστήριξή σας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα