“Τι είναι Netflix;” ρώτησε η Γουινόνα Ράιντερ στην οντισιόν για το “Stranger Things”

Διαβάζεται σε 1'
“Τι είναι Netflix;” ρώτησε η Γουινόνα Ράιντερ στην οντισιόν για το “Stranger Things”
Η Winona Ryder Jordan Strauss/Invision/AP

Ιδέα δεν είχε η Γουινόνα Ράιντερ σχετικά με το τι εστί Netflix, πριν την πρώτη οντισιόν της για το “Stranger Things”. Όσα είπε ο σκηνοθέτης της σειράς.

Σε δηλώσεις του στο podcast “Happy Sad Confused”, ο σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός του “Stranger Things” Shawn Levy θυμήθηκε την πρώτη συνάντηση που είχε με τη Γουινόνα Ράιντερ, για το ενδεχόμενο συμμετοχής της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix.

Όπως δήλωσε, ο ίδιος κατά τη διάρκεια της πρώτης τους γνωριμίας, εντυπωσιάστηκε με το γεγονός ότι η Ράιντερ ζήτησε να της εξηγήσουν τι ακριβώς είναι το Netflix…

«Ξεκίνησε λέγοντας “Τι είναι το Netflix; Τι είναι το streaming; Είναι σαν την τηλεόραση, αλλά διαφορετικό;” είπε χαρακτηριστικά ο Levy.

«Αυτό ήταν το σημείο έναρξης. Τη λατρεύω αυτή τη γυναίκα! Θυμάμαι τις οντισιόν. Η Γουινόνα έδειξε μετά προσοχή για να της εξηγήσου τι είναι αυτή η νέα μορφή αφήγησης που ονομάζεται Netflix και streaming», συνέχισε ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι η Γουινόνα Ράιντερ στη σειρά του Netflix, “Stranger Things” υποδύεται την Τζόις Μπάερς και θα επιστρέψει για τα γυρίσματα της πέμπτης και τελευταίας σεζόν της σειράς του χρόνου.

Ο Levy, μιλώντας για τον τελευταίο κύκλο της σειράς του Netflix, υποστήριξε ότι η πέμπτη σεζόν θα είναι πραγματικά «επική».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα