Τίμος Ζαχαράτος: Είχε ατύχημα με τη μηχανή του – “Ευτυχώς φορούσα κράνος”

Τίμος Ζαχαράτος: Είχε ατύχημα με τη μηχανή του – “Ευτυχώς φορούσα κράνος”
Τίμος Ζαχαράτος Instagram / @timos_zacharatos

Ο σεφ της εκπομπής "Πάμε Δανάη" φρέναρε απότομα με το μηχανάκι του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Η ανάρτησή του στο Instagram.

Ένα ατύχημα με τη μηχανή του είχε ο Τίμος Ζαχαράτος, ο γνωστός σεφ που βλέπουμε καθημερινή στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” του MEGA.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή, από την Δανάη Μπάρκα, την στιγμή που ο Τίμος Ζαχαράτος ήταν έτοιμος να μαγειρέψει.

Στη συνέχεια, ο γνωστός μάγειρας προχώρησε σε μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη:

“Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα μετά το τέλος εκπομπής, επειδή αναφερθήκαμε στο θέμα που μου συνέβη χθες το βράδυ. Καθώς τελείωσα τη δουλειά στο εστιατόριο και πηγαίνοντας προς το σπίτι, κάποια κυρία δεν είχε ανάψει τα φώτα του αυτοκινήτου και ξεκίνησε χωρίς να δει με αποτέλεσμα να φρενάρω απότομα και να πέσω με το μηχανάκι και να συρθώ στο δρόμο μερικά μέτρα. Ευτυχώς φορούσα κράνος και τα χτυπήματα είναι υποφερτά για την ώρα προσέχετε τους εαυτούς σας γιατί τα πάντα μπορούν να αλλάξουν μέσα σε δευτερόλεπτα, σας ευχαριστώ όλους”.

Η ανάρτηση του Τίμου Ζαχαράτου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα