Το Νο1 πράγμα που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να ασχοληθεί μαζί του η Έιζα Γκονσάλες

Διαβάζεται σε 2'
Το Νο1 πράγμα που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να ασχοληθεί μαζί του η Έιζα Γκονσάλες
H Έιζα Γκονζάλες στην πρεμιέρα του Extrapolations, στις 14/3 του 2024. Invision/AP Jordan Strauss

Η Έιζα Γκονσάλες είναι από τα πιο λαμπερά αστέρια του Hollywood, τα τελευταία χρόνια. Στα 34 λέει πως ξέρει πολύ καλά τι θέλει από τον σύντροφο της. Τι βάζει στο Νο1 της λίστας της.

H Eiza Gonzalez είναι εκ των πρωταγωνιστών του The Three-Body Problem που θα δούμε σύντομα στο Netflix. Aπό το 2019 έως σήμερα ‘υπάρχει’ στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, σε δουλειές που γίνονται επιτυχίες και για αυτό θεωρείται εκ των πιο λαμπερών αστεριών του Hollywood σήμερα.

Στα 34 της η Μεξικανή αποκαλύπτει μια από τις βασικές προϋποθέσεις, για να απαντήσει θετικά σε πρόταση ενός άνδρα για ραντεβού.

Είναι να έχει κάνει ψυχοθεραπεία.

Όπως λέει είναι κάτι που κάνει η ίδια από μικρή (μετά το θάνατο του πατέρα της και τη μάχη της με την καταναγκαστική υπερφαγία για μια πενταετία έως το 2020) και έχει ζήσει τα οφέλη αυτής της διαδικασίας. Για αυτό είναι κάτι που δεν διαπραγματεύεται, σε ό,τι αφορά τον εν δυνάμει σύντροφο της.

Συγκεκριμένα, ενημερώνει μέσω του αμερικανικού InStyle πως «έχω λίστα με μη διαπραγματεύσιμα θέλω μου. Το πρώτο είναι ότι αν δεν έχεις κάνει θεραπεία, δεν πρόκειται να βγω μαζί σου.

Ομολογώ πως αρχικά ήμουν διστακτική και η ίδια. Δεν ήθελα να μιλάω για τα συναισθήματα μου, γιατί ήμουν σε σοκ. Είχα αποκτήσει ένα τραύμα. Δεν μπορούσα να διαχειριστώ το γεγονός πως ο πατέρας μου πέθανε. Τώρα έχω πειστεί ότι όλοι μπορούν να ωφεληθούν από τη ψυχοθεραπεία.

«Όλοι χρειάζονται θεραπεία. Είναι το πιο νορμάλ πράγμα. Moυ φαίνεται παράλογο το στίγμα που τη συνοδεύει, την στιγμή που είναι ένα από τα πιο υγιεινά πράγματα που μπορεί να κάνει ο καθένας».

Εξήγησε πως συνηθίζει να αφοσιώνεται στο 100% στον άνθρωπο της. «Όταν ερωτεύομαι, το κάνω τόσο βαθιά που μετά χρειάζομαι πάρα πολύ χρόνο για να το ξεπεράσω. Όσο μεγαλώνω, τόσο πιο δύσκολο είναι για εμένα, γιατί δεν μου αρέσουν τα παιχνίδια. Άπαξ και κάνω σχέση, τα δίνω όλα».

Πρόσθεσε ότι νιώθει πολύ καλύτερα με τον εαυτό της, από ό,τι στα 20 της «και εμφανισιακά μου αρέσω επίσης, περισσότερο από ό,τι στα 20 μου. Ένας λόγος είναι η ωριμότητα και η αποδοχή του εαυτού μου, αφότου έκανα όλη την σκληρή δουλειά. Πιστεύω ωστόσο, πως η εμφάνιση μου είναι καλύτερη όσο μεγαλώνω».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα