Τούνη: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την επέμβαση στη μύτη

Διαβάζεται σε 3'
Ιωάννα Τούνη
Ιωάννα Τούνη Instagram/@j.touni

Η Ιωάννα Τούνη υποβλήθηκε σε αισθητική επέμβαση στη μύτη της, όπως είχε “προειδοποιήσει”. Τα πρώτα καρέ που ανήρτησε στο Instagram με γύψο.

Στο πρώτο από τα δύο χειρουργεία, που ανακοίνωσε ότι έχει προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα, υποβλήθηκε η Ιωάννα Τούνη.

Συγκεκριμένα, η δημοφιλής influencer πραγματοποίησε ξανά αισθητική επέμβαση στη μύτη της (είχε κάνει στο παρελθόν), καθώς, δεν της άρεσε το αποτέλεσμα, ενώ αναμένεται να προχωρήσει και σε χειρουργείο στο στήθος.

Η ίδια, τις προηγούμενες μέρες, είχε εξηγήσει πως τότε είχε “φτιάξει” το κόκκαλο της μύτης της και πως τώρα αναμένεται να γίνει διορθωτική επέμβαση, για να φτιάξει τον χόνδρο και τα ρουθούνια, ενώ είχε σημειώσει πως, παράλληλα, αντιμετώπιζε διάφορα αναπνευστικά προβλήματα και θέματα με το διάφραγμά της.

Η ίδια είχε ενημερώσει τους followers της πως πολύ σύντομα θα την βλέπαμε με γύψο, αφού θα προχωρούσε άμεσα στην επέμβαση, όπως και έγινε.

Το βράδυ της Τρίτης (27/02), η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα story με 9 φωτογραφίες και κλιπ από το “νέο” της πρόσωπο. Η ίδια είναι ξαπλωμένη και έχει γύψο στη μύτη της, ενώ υπάρχουν και μελανιές γύρω από αυτήν, κάτι που είναι φυσιολογικό.

“Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα. Τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα” έγραψε η ίδια στην ανάρτησή της.

Ιωάννα Τούνη: Οι αναρτήσεις πριν το χειρουργείο

Πριν προχωρήσει στην επέμβαση, η διάσημη influecer είχε προειδοποιήσει τους ακόλουθούς της.

“Οι παλιοί στο προφίλ αυτό, ίσως θυμάστε ότι πριν από 9 χρόνια περίπου είχα κάνει επέμβαση στη μύτη μου. Ωστόσο λέω εδώ και χρόνια ότι θέλω να την κάνω ξανά, γιατί δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα! Ωστόσο, επειδή γενικά νιώθω άνετα με τον εαυτό μου, όλο το αναβάλλω. Αλλά τώρα είπα θα το κάνω! Έκανα ραντεβού και ο γιατρός μου είπε ότι υπάρχουν θέματα και αναπνευστικά και οπτικά και συμμετρικά κλπείχε γράψει σε ανάρτησή της.

Ενώ, προφορικά, είχε εξηγήσει περισσότερα, λέγοντας: “Είχα φτιάξει το κοκκαλάκι τότ. Αυτό όμως που με ενοχλεί τώρα δεν είναι το κόκκαλο, είναι ο χόνδρος. Αυτό εδώ πέρα, το ρουθούνι μου που είναι λίγο πιο μεγάλο. Ο γιατρός μου είπε ότι χρειάζομαι διορθωτική επέμβαση, αλλά μου είπε ότι δεν μπορεί με τίποτα να μου την κάνει με το στήθος. Θέλει διαφορετικό χειρουργείο, διαφορετική νάρκωση. Η διορθωτική επέμβαση είναι πιο δύσκολη από την αρχική. Επίσης, μου είπε ότι θα μου βγάλει χόνδρο από το πλευρό, για να μου βάλει στη μύτη μου και να παχύνει εδώ το κομμάτι”.

“Και κάπως έτσι, οσονούπω θα με δείτε με ένα γύψο στη μύτη. Μην απορήσετε, μην πείτε ότι δεν σας το είπε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Έχω αγχωθεί” είχε πει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα