Τραϊάνα Ανανία: Έπεσε θύμα παρενόχλησης από ιδιοκτήτη δωματίου στην Ικαρία – “Έπαιρνε μάτι από το παράθυρο”

Τραϊάνα Ανανία: Έπεσε θύμα παρενόχλησης από ιδιοκτήτη δωματίου στην Ικαρία – “Έπαιρνε μάτι από το παράθυρο”
Τραϊάνα Ανανία [email protected]

Τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ικαρία περιέγραψε η Τραϊάνα Ανανία, καταγγέλλοντας 89χρονο ιδιοκτήτη δωματίου ότι παρακολουθούσε εκείνη και τον φίλο της ενώ ήταν ξαπλωμένοι.

Επεισοδιακές αποδείχθηκαν οι διακοπές της Τραϊάνας Ανανία στην Ικαρία και η ίδια περιέγραψε ένα περιστατικό που της προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Με αφορμή μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες ποζάρει μπροστά από ένα τροχόσπιτο, η ηθοποιός και τραγουδίστρια μοιράστηκε μέσω ανάρτησης στο Instagram τη δυσάρεστη εμπειρία παρενόχλησης που βίωσε κατά τη διάρκεια της παραμονής της, όταν, όπως ισχυρίστηκε, ο 89χρονος ιδιοκτήτης δωματίου στο νησί του ανατολικού Αιγαίου εμφανίστηκε και έβλεπε εκείνη και τον φίλο της που ήταν ξαπλωμένοι.

“Έτσι για την ιστορία. Είχα κλείσει δωμάτιο για να μείνω στο Γιαλισκάρι (Ικαρία) από τις 9 Αυγούστου για ένα μήνα. Το πρώτο βράδυ ο 89 χρονών ιδιοκτήτης του δωματίου ήρθε και έπαιρνε μάτι από το παράθυρο εμένα και τον φίλο μου που είχαμε ξαπλώσει. Βγήκα έξω τσίριζα και από τη γειτονιά έμαθα ότι ο συγκεκριμένος είναι γνωστός π@ρν@γερος και ότι έχουν πολλούς τέτοιους εδώ στην Ικαρία. Αναγκάστηκα να ψάχνω Αυγουστιάτικα για άλλο δωμάτιο αλλά τίποτα. Το καράβι για επιστροφή ήταν γεμάτο. Μετά από δυο μέρες βρέθηκε αυτό το κουκλίστικο τροχόσπιτο να με φιλοξενήσει. Εκεί με περίμεναν άπειρες δυσκολίες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές που ποτέ δε θα ξεχάσω. Λίγες μέρες αργότερα ήρθε και η ροζ Ρενα μου με τον Θοδωρή και απάλυνε ο πόνος μου. Ένα πρωί η Ροζ μου, με τράβηξε αυτές τις φανταστικές φωτογραφίες και σήμερα που νιώθω περίεργα για το ‘καλοκαίρι μου’ μοιράζομαι εκείνο το πρωινό μας. Θα μοιραστώ και άλλη μια εικόνα. Την εικόνα που έχω στη μνήμη μου, με τον παππού μου τον Κώστα να διασχίζει το πάρκο με μια τεράστια σακούλα με το δώρο γενεθλίων μου. Ήμουν 6 χρόνων και τον κοιτούσα από το παράθυρο του διαμερίσματος μας στη Χαριλάου να έρχεται. Ήταν το πρώτο τροχοσπιτο της Barbie. Η ζωή μου το τελευταίο μήνα-…χρόνο… μοιάζει με τα βασανιστήρια που έκανα σε όλες μου τις Barbie μαζί …”, έγραψε η ίδια.

Δείτε την ανάρτηση της Τραϊάνας Ανανία

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα