Τζένιφερ Λόπεζ: Οι σέξι πόζες με λευκό μπικίνι και μπρονζέ μαύρισμα στο Αμάλφι

Τζένιφερ Λόπεζ: Οι σέξι πόζες με λευκό μπικίνι και μπρονζέ μαύρισμα στο Αμάλφι
Τζένιφερ Λόπεζ Instagram / @jlo

Η 54χρονη Τζένιφερ Λόπεζ απολαμβάνει τον ιταλικό ήλιο στο Αμάλφι, φορώντας ένα λευκό μικροσκοπικό μπικίνι που αναδεικνύει τις αναλογίες της. Οι φωτογραφίες της.

Στο Αμάλφι της Ιταλίας βρίσκεται η Τζένιφερ Λόπεζ, η οποία συνδύασε κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχε με καλοκαιρινές διακοπές.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός εντυπωσιάζει κάθε φορά τους θαυμαστές της, είτε σε ζωντανές εμφανίσεις της είτε σε φωτογραφίες που δημοσιεύει στα social media, καθώς πρόκειται για μια πολύ σέξι γυναίκα.

Η 54χρονη σταρ δημοσίευσε πρόσφατα μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρει φορώντας ένα λευκό μπικίνι που αναδεικνύει τις αναλογίες της, ενώ χαλαρώνει στην ξαπλώστρα απολαμβάνοντας το ποτό της και τα παγωμένα φρούτα της.

Με το ίδιο μικροσκοπικό μπικίνι εθεάθη από παπαράτσι, οι οποίοι την εντόπισαν και την φωτογράφισαν την στιγμή που έκανε μπρούμυτα ηλιοθεραπεία, ώστε να διατηρήσει το μπρονζέ μαύρισμά της, ενώ είχε στο κεφάλι της ένα λουλουδένιο μαντήλι.

Σύμφωνα με την Daily Mail, αργότερα μέσα στην ημέρα, η JLo εντοπίστηκε καθώς σε ένα υπέροχο εστιατόριο να απολαμβάνει με φίλους το γεύμα της.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα